(FOTO) DOČEKAO JE NA AERODROMU: Đilas opet ljubi Anu!
Foto: Kurir Predrag Gajić

Obnovili vezu

(FOTO) DOČEKAO JE NA AERODROMU: Đilas opet ljubi Anu!

Košarka -
Džentlmen - prvi čovek KS Srbije u petak uveče na beogradskom aerodromu dočekao sestre Dabović, koje su se vratile iz Crne Gore

Dragan Ðilas i Ana Dabović obnovili su vezu koju su početkom godine nakratko prekinuli. Paparaco Kurira u petak uveče zatekao je predsednika Košarkaškog saveza Srbije kako na aerodromu „Nikola Tesla“ dočekuje Anu i njenu sestru Milicu Dabović. Košarkašice, šampionke Evrope, vraćale su se iz Herceg Novog, a avion iz Tivta na Ðilasovo zadovoljstvo nije kasnio.

Posle poljupca, Dragan Đilas je kao pravi džentlmen uzeo veliki Anin kofer i uputio se do parking-kućiće. Pošto je platio parking i smestio stvari u gepek džipa, Ana i Milica su ušle u auto i svi zajedno uputili su se ka gradu.Sve za ljubavKurir je imao ekskluzivne fotografije zaljubljenog para u šetnji Moskvom 2013. godine, kao i one se Evropskog prvenstva u Sloveniji, kada su predsednik i košarkašica zajedno gledali mečeve. Posle veze koja je trajala gotovo dve godine, početkom 2015. u javnosti se pronela vest o raskidu. Međutim, najnovije fotografije, kao i podatak da Đilas privatno dočekuje Anu na aerodromu, mogu da budu signal da je ljubav obnovljena.

Velika podrškaInače, otkad je Dragan Đilas došao na Evropsko prvenstvo, igre mlađe sestre Dabović dobile su drugu dimenziju. Ana je izgledala superiorno na terenu, a protivničkim timovima ubacivala je redovno više od 20 poena. Ljubav čini čuda...

BombeTRI SESTRE ZAPALILE HERCEG NOVIAna i Milica Dabović bile su u centru pažnje na kratkom letovanju u rodnom Herceg Novom. Tamo im se pridružila sestra Jelica, pa je trio fantastiko stupio u akciju. Lepotice su iskoristile malo slobodnog vremena da se brćnu u Jadranskom moru, a svi koji su se zatekli na licu mesta ostali su oduševljeni viđenim. Zlatne košarkašice želele su da nabace boju po svaku cenu, pa je tako Milica za vreme sunčanja skinula gornji deo kupaćeg kostima, dok je Ana zavrnula donji deo, da bi bolje osunčala noge.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track