NA PLANINU PO SNAGU: Košarkaši Srbije otputovali u Kranjsku Goru
Foto: KSS

NA PLANINU PO SNAGU: Košarkaši Srbije otputovali u Kranjsku Goru

Košarka -
Posle uvodnih treninga u Beogradu, selektor Đorđević je ekipu odveo u Sloveniju, odakle se 6. avgusta ide na turnir u Francusku

Košarkaška reprezentacija Srbije je posle pet dana uvodnih priprema za Evrobasket koji će se od 5. do 20. septembra održati u Nemačkoj, Francuskoj, Letoniji i Hrvatskoj, otputovala u Kranjsku Goru, gde će obaviti bazični deo priprema.

Selektoru Aleksandru Đorđeviću na raspolaganju su kapiten Miloš Teodosić, Stefan Marković, Stefan Pot, Nemanja Nedović, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Nikola Kalinić, Marko Simonović, Nemanja Dangubić, Luka Mitrović, Zoran Ereceg, Vladimir Štimac, Miroslav Raduljica, Nikola Milutinov, Boban Marjanović, Ognjen Kuzmić i Nemanja Bjelica.

Prvu kontrolnu utakmicu Srbija će odigrati već 2. avgusta protiv selekcije Mađarske, a drugu verovatno dan kasnije sa istim rivalom. Posle boravka u Sloveniji, tim odlazi za Francusku gde će odigrati prvi kontrolni turnir. Reprezentacija Srbije svrstana je u grupu „B“ Evrobasketa 2015 čiji domaćin će biti Berlin, a rivali naših najboljih košarkaša u ovoj fazi šampionata biće selekcije Nemačke, Španije, Turske, Italije i Islanda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track