(FOTO) SLAVNI KOŠARKAŠ UŽIVA NA JADRANU: Bodiroga na pjenu od mora!
Foto: Damir

Savladao talase

(FOTO) SLAVNI KOŠARKAŠ UŽIVA NA JADRANU: Bodiroga na pjenu od mora!

Košarka -
Dejan u svom čamcu po Bokokotorskom zalivu provozao suprugu Ivanu, sina Nikolu i njegovo društvo
1 / 3 Foto: Damir

Dejan Bodiroga već po tradiciji letnji odmor provodi u Crnoj Gori. To je i logično ako se zna da legendarni košarkaš ima kuću u Boki, a takođe je opremljen i plovnim objektom. Više nego dovoljno za potpuno uživanje.

Pronašao je Bodiroga mesto na moru gde želi da provodi odmor, pa je pre nekoliko godina pazario kuću. I to staru, ruiniranu, koja je - zanimljivo - imala i mlin. Funkcioner FIBA od takvog skromnog zdanja napravio je velelepnu kuću, gde uvek rado dolazi. Bodiroga je sada na relaciji Trebinje-Tivat.U Republici Srpskoj nekadašnji košarkaš ima kamp, koji nosi njegovo ime.

Bodiroga je u jednom intervjuu otkrio kako izgledaju njegovi dani kad je u porodičnoj kući u Tivtu."Leškarimo i po 20 minuta u krevetu... Ujutru, prva slika po buđenju nam je more, ostrvo i deo zaliva. Taj trenutak je čaroban. Kad je napolju toplo, otvaramo prozore i slušamo talase. Ivana i ja volimo da pijemo kafu na nekoj od terasa, a omiljena nam je ona u prizemlju", ispričao je Bodiroga.Paparaco Kurira uslikao je Dejana kod mesta Krašići, gde je kormilario brodićem u društvu supruge Ivane i sina Nikole.

Kasnije je Bodiroga i prilegao u malom, ali izuzetno lepom plovilu koje poseduje. Moći će još neko vreme čuveni košarkaš da uživa na odmoru, a od sredine sledećeg meseca očekuju ga obaveze u FIBA, gde radi kao predsednik Komisije za takmičenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track