(VIDEO) PROBA U HUMSKOJ: Partizan pozvao talentovanog plejmejkera iz Aleksinca

Sklapa se tim

(VIDEO) PROBA U HUMSKOJ: Partizan pozvao talentovanog plejmejkera iz Aleksinca

Košarka -
Stevanović je produkt škole kragujevačkog Radničkog, koji je na nagovor tadašnjeg trenera Miroslava Nikolića pre dva leta prebačen u prvi tim

Košarkaški klub Partizan pripreme za novu sezonu počinje 17. avgusta, a trener Duško Vujošević će tada ekipi predstaviti i dva nova lica - doskorašnjeg centra užičke Slobode Miloša Koprivicu, koji je potpisao trogodišnji ugovor i talentovanog plejmejkera Andreju Stevanovića, novo potencijalno pojačanje crno-belih košarkaša.

Organizator igre aleksinačkog Napretka dobio je poziv uprave Partizana da se pojavi na prozivci sredinom meseca, posle čega bi trebalo i da stavi paraf na saradnju sa velikanom iz Humske, u slučaju da prethodno prođe probu.

Stevanović je produkt škole kragujevačkog Radničkog, koji je na nagovor tadašnjeg trenera Miroslava Nikolića pre dva leta prebačen u prvi tim. Ubrzo je dobio i četvorogodišnji ugovor. Osetio je i slast igranja ABA lige pretprošle sezone, ali je klub iz srca Šumadije prošlog leta ugašen.

Proteklu sezonu 20-godišnji plejmejker proveo je u Aleksincu, gde je igrao B ligu i vrlo brzo pokazao da je njegovo mestu u višem rangu takmičenja - pošto je prosečno beležio po 18 poena i četiri asistencije i bio prvi strelac ekipe.

Stevanović je bio i na najužem spisku mlade reprezentacije Srbije koja je nedavno postala šampion Evrope u italijanskom Linjanu, ali je zbog povrede morao da napusti pripreme.

http://www.youtube.com/watch?v=pZVt2Ve-6pU

Kurir sport / Mozzart sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track