PROVOD ORLOVA I PETLOVA: Maja odbila 1.000 evra od košarkaša! Evo i zašto...

Naši i Francuzi na splavu

PROVOD ORLOVA I PETLOVA: Maja odbila 1.000 evra od košarkaša! Evo i zašto...

Košarka -
Akteri utakmice u Areni lumpovali do jutra uz hitove Maje Berović. Iako su joj preko konobara slali novac, ona nije pristala na muzičke želje

Košarkaši Srbije i Francuske posle spektakularne utakmice u Beogradskoj areni završili su na poznatom splavu. Slobodno veče iskoristili su za dobar provod, a s obzirom na to da su na reci ostali do jutra, nema sumnje da ih je pevačica Maja Berović dobro zabavila.Centralno mesto na splavu bilo je rezervisano za četu Aleksandra Đorđevića, dok su Francuzi svoja mesta imali sa strane. Naravno, svi su posle sedeli zajedno, izmešali su se, pa su na centralnom mestu završili oni najveseliji iz oba tabora. A tokom večeri se desila i nesvakidašnja scena.- Igrači Srbije su preko konobara poslali Maji Berović ceduljicu sa nazivima dve pesme koje žele da čuju i hiljadu evra uz to. Međutim, pevačica je odbila da uzme novac jer ne ispunjava muzičke želje. Igrači su ostali u šoku, ali bez obzira na to, sjajno su se proveli - navodi naš izvor sa lica mesta.To nije prvi put da ova pevačica odbija novac za muzičke želje. Nedavno su isto tako prošli Milan Smiljanić i Vladimir Stojković, kojima je takođe poručila da „toga nema“.Kako smo saznali, ceh koji je ostao iza „orlova“ iznosi više od dve hiljade evra, što i nije iznenađujuće ako se zna da su naručili i nekoliko flaša šampanjca čija je cena između 300 i 400 evra.Inače, košarkaši su insistirali da imaju potpunu privatnost na splavu, pa fotografisanje nije bilo dozvoljeno, kao ni ulaz ekipi Kurira.

Zoru dočekali na Savi... Košarkaši Srbije
Zoru dočekali na Savi... Košarkaši Srbije

Vruće na splavuI NIVES CELZIJUS BILA S KOŠARKAŠIMAPoznata pevačica Nives Celzijus takođe je bila na istom splavu gde su bili košarkaši Srbije i Francuske. Bivša supruga fudbalera Dina Drpića izašla je u provod sa ženskim društvom. Kada smo je upitali da li se možda družila i sa „orlovima“, dobili smo odričan odgovor.- Oko mene u krugu od deset metara bile su samo žene - rekla nam je Nives.

Stigli Kinezi i RusiSLEDI TROFEJ BEOGRADASrpske reprezentativce u Beogradu čekaju još dva meča, prvi u subotu protiv Kine u Kombank areni u okviru Trofeja Beograda, a potom i sledećeg dana sa boljim iz meča Rusija - Venecuela. Posle toga Srbiju čeka turnir u Izraelu, kao i prijateljski meč protiv Slovenije u Banjaluci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track