HIT: Bobi Marjanović leči rane uz pevačice!
Foto: Instagram

Nesuđeni „orao“ ode u narodnjake

HIT: Bobi Marjanović leči rane uz pevačice!

Košarka -
Na snimanju jedne emisije Marjanović se fotografisao s Cecom ažnatović, Radom Manojlović i Draganom Mirković, koje su mu do pupka

Bobi Marjanović se pomirio s tim da neće igrati na Evropskom prvenstvu. Zabrana San Antonija da trenira s reprezentacijom zbog neizlečene povrede uskratila ga je velikog sportskog izazova, ali i omogućila ležernije leto.Košarkaški div tako je više posvećen trudnoj supruzi Milici, a ima i više vremena za TV gostovanja. Momak od 222 centimetara posle snimanja jedne emisije bio je meta poznatih pevačica.- Dragana Mirković, Rada Manojlović i, naravno, Ceca - napisao je Bobi uz fotografije s tri pomenute pevačice, kojima je očigledno ispunio želju da se slikaju s njim.

Imala čast... Dragana Mirković
Imala čast... Dragana Mirković

Nekadašnji Bobijev saigrač i kum Raško Katić prokomentarisao je jednu od fotografija.- A ovo si ti? Ne bih provalio - napisao je iskusni centar.Fotografije su naišle na opšte odobravanje armije ljudi koja prati Bobija, pretežno zvezdaša, pa su mu tako ostavljali komentare da je legenda, šmeker, car... A neki su tražili da im Marjanović nabavi Cecin telefon.- Sad mi daj njen broj - uz smajli je napisao prijatelj centra San Antonija.

I nije neka razlika... Rada Manojlović
I nije neka razlika... Rada Manojlović

Inače, ako Bobiju Marjanoviću loše krene u košarci, ne mora da brine. Zagarantovana mu je blistava pevačka karijera! Osim što je upoznao trio fantastiko srpske estrade, nesuđeni reprezentativac je pokazao da poseduje odličan glas. Na njegovom Instagramu tako se može naći i video iz automobila na kojem Bobi tokom vožnje peva hit Harisa Džinovića. Takođe, Kurir je već pisao o tome da je košarkaški džin najavio duet sa Anom Bebić.

Bed kopi‚ESI MI BOBAN, ‚ESI MI BOBANMarjanović, dakle, može da ima blistavu narodnjačku karijeru. A prošlost, kad je uživao uz zvuke grupe Bed kopi, moraće da zaboravi. Mada, možda bi mogao da razmisli i o narodnjačkoj varijanti „svoje“ pesme tog hip-hop benda.- I kad mi priđe neki smarač, ja mu kažem odma: „‘Esi mi Boban, ‘esi mi Boban“ - citirao je stihove pesme Bobi na Instagramu kad je bio na nastupu poznatog rep benda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track