ZEČEVIĆ O BORBI ZA VLAST U KK PARTIZAN: Nemam veze sa smenom Vujoševića
Foto: Damir Dervisagic

Alfa i omega kluba

ZEČEVIĆ O BORBI ZA VLAST U KK PARTIZAN: Nemam veze sa smenom Vujoševića

Košarka -
Pojedinci me dovode u situaciju da se branim od laži, i to već postaje dosadno, poručio za Kurir jedan od najmoćnijih sportskih radnika u zemlji

Bivši generalni sekretar FK Partizan i košarkaš crno-belih Žarko Zečević ne planira da utiče na promene u košarkaškom klubu kao što se spekuliše u Srbiji poslednjih dana.Prema nekim najavama, popularni Zeka bi na sutrašnju skupštinu mogao da dođe s novim rukovodstvom, što bi za krajnju posledicu imalo smenu trofejnog trenera Duška Vujoševića.Da li vi predvodite garnituru ljudi koja dolazi na čelo kluba?- Neko želi da me stavlja u svaku čorbu! Postaje već dosadno da me stalno dovode u poziciju da moram sebe da branim od tih laži. Neću doći u košarkaški klub Partizan, niti imam veze s promenama koje se spominju - rekao je Zečević za Kurir.Da li vidite rešenje za stanje u kojem se nalazi košarkaški klub?- Ne! Sport me trenutno ne zanima i ne pratim ga jer mi nešto drugo zaokuplja pažnju - zaključio je Zečević.Scenario po kojem će Zečević izvaditi iz džepa papir s novim članovima uprave viđen je na izborima u fudbalskom klubu prošlog decembra. Tada je on sa svojim istomišljenicima doneo otkucan novi sastav Skupštine, koja je prvo izglasana na zboru, da bi kasnije, kao najviši organ kluba, dovela Zorana Popovića i njegov upravni odbor na čelna mesta u rukovodstvu bez ijednog glasa protiv.(D. P.)

Na udaru... Duško Vujošević
Na udaru... Duško Vujošević

Podrška treneruSKUP ZA DULETA U HUMSKOJNavijači Partizana su preko društvenih mreža pozvali sve istomišljenike na današnje okupljanje u 11.55 na platou ispred severne tribine stadiona u Humskoj, odakle će svima poručiti da je za njih neprihvatljiv odlazak Duška Vujoševića sa mesta šefa stručnog štaba. Pre poziva za skup podrške, pristalice crno-belih organizovale su peticiju na internetu sa prikupljanjem potpisa za Vujoševićev ostanak, čemu se odazvalo 4.000 ljudi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track