ZAVRŠENO: Perović, Cvetković i Magdevski ponovo u Partizanu
Foto: Profimedia

Kompletira se tim

ZAVRŠENO: Perović, Cvetković i Magdevski ponovo u Partizanu

Košarka -
Iskusni 218 centimetara visoki košarkaš će posle višemesečne pauze zbog povrede kolena, narednu sezonu provesti u ekipi koju će sa klupe voditi njegovi bivši saigrači Božić, Kecman i Avdalović

Košarkakaši Partizana naredne sezone će i definitivno biti jači za centra Kostu Perovića, pošto se bivši reprezentativac Srbije, posle višemesečne pauze zbog povrede vraća na teren i u Humskoj će provesti godinu dana.

KK Partizan je saopštio da je potpisao ugovor sa trojicom igrača."Nakon povratka Čedomira Vitkovca, Partizan NIS je u svoje redove vratio još tri nekadašnja igrača. Na vernost crno-belima, tokom današnjeg dana su se obavezali nekadašnji reprezentativac naše zemlje, Kosta Perović kao i bekovski tandem, Andrej Magdevski i Aleksandar Cvetković.Sva tri igrača, vratili su se na mesto gde su već proveli jedan period svoje karijere. Najiskusniji Perović, nosio je crno-beli dres dugo godina, a imao je I priliku da igra u istom timu sa sadašnjim članovima stručnog štaba, prvim trenerom Petrom Božićem i njegovim pomoćnicima, Vuletom Avdalovićem i Dušanom Kecmanom. Kosta se u Partizan vraća nakon boravka u Jeniseju, sa kojim je minulog decembra raskinuo ugovor. Pre Rusije, Perović je igrao i za NBA ligaša, Golden Stejt Voriorse, špansku Pamesu i slavnu Barselonu.Andrej Magdevski, u Partizan se vraća nakon boravka u Španiji gde je nastupao za B tim madridskog Reala i Unikahu iz Malage. Pre Španije, Magdevski je jedno vreme proveo u omladinskim selekcijama našeg kluba.Nekadašnji prvotimac skopskog MZT-a i Crvene zvezde Aleksandar Cvetković, u Partizan dolazi nakon što je pripremni period proveo sa svojim novim saigračima, ali i sa timom Valensije. Talentovani plejmejker, deo svoje karijere je proveo i u juniorskom timu Partizana pa današnji potpis i za njega predstavlja povratak u crno-belo jato.Novi igrači, biće na raspolaganju treneru Božiću za prvi meč ABA lige protiv Metalca", saopštio je Partizan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track