Najnovije vesti

(VIDEO) NEMA RAVNODUŠNIH: Dresovi Mega Leksa poznati širom sveta
Foto: BC Mega Leks

Oprečne reakcije

(VIDEO) NEMA RAVNODUŠNIH: Dresovi Mega Leksa poznati širom sveta

Košarka
00:00h
Uz mnoštvo komentara putem društvenih mreža, na adresu srpskog regionalnog ligaša su stigle molbe za kupovinu novog dresa iz svih delova sveta, poput SAD, Španije pa čak i iz Saudijske Arabije
1 / 5 Foto: BC Mega Leks

Novi dres košarkaša Mega Leksa nikoga nije ostavio ravnodušnim, jednoglasna je ocena medija širom sveta.

Gostujuća garnitura dresova je imala premijeru na meču protiv Crvene zvezde u prvom kolu ABA lige i od tada reakcije ne prestaju.

Britanski "Miror", čiji je veb sajt trenutno 534. po poseti u svetu, je u oštrom tonu započeo tekst da bi potom za novi dres Mega Leksa napisao:

„Na prvi pogled, mislili smo da je gnusne boje. Međutim, nekako nam je prirastao i sigurno neće biti neprepoznatljivi. Ovo ističe prepoznatljivost kao umetničku formu, stvarno to čini. Ima nešto čudno lepo u tome. Pošteno, Mega Leks, možda ova garnitura dresova i nije toliko loša”.

Američki "SB Nation", koji u proseku beleži mesečno preko 50 miliona poseta, je preneo reakcije širom društvenih mreža da bi na kraju članka konstatovao „da je dres Mega Leksa neverovatan“.

"USA Today", koji je trenutno među 300 najposećenijih  sajtova na svetu, takođe prenosi reakcije putem društvenih mreža uz konstataciju „da je teško biti koncentrisan protiv timova sa ovako neobičnim bojama“.

Američki košarkaški sajt "Dime Magazine", koji je ranije izlazio u štampanom izdanju a danas u okviru veoma posećenog Uproxx sajta, je takođe napisao članak na temu dresova Mega Leksa uz prenošenje najboljih i najduhovitijih komentara:

„Morate im odati priznanje da su unikatni. Sada ih svakako neće pomešati sa drugim timom. To su oni dresovi koji će vas zaslepeti ukoliko budete gledali direktno u njih“.

"Sportsoneart o dresovima Mega Leksa piše „da je to ili najbolja kombinacija boja u istoriji dresova ili uvreda za košarkaške fanove širom sveta“.

Uz mnoštvo komentara putem društvenih mreža, na adresu Mega Leksa su stigle molbe za kupovinu novog dresa iz svih delova sveta, poput SAD-a, Španije pa čak i iz Saudijske Arabije.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...