(VIDEO) LUKA MITROVIĆ POSLE POVREDE: Prošao sam kroz ovo, znam šta me čeka
Foto: Printskrin

Optimista

(VIDEO) LUKA MITROVIĆ POSLE POVREDE: Prošao sam kroz ovo, znam šta me čeka

Košarka -
Moram da se zahvalim svima, ljudima iz sveta sporta, neke ranije nisam imao prilike da upoznam, takođe i ljudima iz drugih sfera života, dobio sam i puno poruka preko društvenih mreža, svima se iz srca zahvaljujem, rekao je kapiten Zvezde

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović počeo je mukotrpnu i tešku fazu oporavka od povrede kolena.Prvi nalazi pokazuju da potencijalnog reprezentativca Srbije očekuje višemesečni oporavak, ali Luka kaže da zna šta ga čeka, i da je spreman:

"Desilo se to što se desilo. Ja bih bio najsrećniji da to nije bilo tako. Takav nam je posao i ovakve stvari su nažalost svakodnevna pojava u svetu sporta. Trudim se da ostanem pozitivan, nasmejan, koliko god je to moguće. Prošao sam kroz ovo i znam šta me čeka.Moram da se zahvalim svima, ljudima iz sveta sporta, neke ranije nisam imao prilike da upoznam, takođe i ljudima iz drugih sfera života, dobio sam i puno poruka preko društvenih mreža, svima se iz srca zahvaljujem. Rekao sam već, borba nas očekuje, videćemo koliko duga, spreman sam..." rekao je Mitrović, koga je i tokom dana među mnogima koji su mu poželeli brz oporavak, zvao i kapiten fudbalera Zvezde Aleksandar Luković, koji je takođe nakon duge pauze uspeo da se oporavi i vrati na teren.

Mitrović se povredio sredinom poslednje četvrtine, a jaukao je od bolova. On je na nosilima je iznet sa terena uz burnu podršku publike.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track