STOMAK, ZGLOB ILI NEŠTO TREĆE: Skorcanitis nije otputovao sa Zvezdom u Valjevo
Foto: Fonet

Prvi problemi

STOMAK, ZGLOB ILI NEŠTO TREĆE: Skorcanitis nije otputovao sa Zvezdom u Valjevo

Košarka -
Grčki košarkaš do sada nije uspeo da odigra ulogu zamene za Bobana Marjanovića

Sofoklis Skorcanitis je u Crvenu zvezdu stigao da pokuša nadomesti odlazak Bobana Marjanovića, a pred meč košarkaške ABA lige sa Metalcem u Valjevu, pojavila se informacija da je ostao u Beogradu i da sa pregovara o raskidu jednogodišnjeg ugovora.

Skorcanitis je u Beogradu ostao zbog stomačnog virusa koji ga muči, a trener Dejan Radonjić odlučio je da ne rizikuje previše, te je Sofoa zadržio na lečenju.

Panajotis Kapazoglu agent grčkog centra o svemu kaže. "Koliko sam ja upućen, ne postoji nijedan problem na relaciji Skorcanitis - Crvena zvezda. Što se mene tiče, ne vidim razlog zašto Sofo ne bi sezonu završio u Crvenoj zvezdi, pošto ima zagarantovan jednogodišnji ugovor", rekao je Kapazoglu.

Gledano kroz lupu pravilnika, to znači da bi Crvena zvezda morala Skorcanitisa da isplati u potpunosti ako, kojim slučajem, poželi da završi saradnju sa njim.Sofoklis Skorcanitis ne zadovoljava ambicije i želje uprave Crvene zvezde i da do sada nije uspeo da odigra ulogu zamene za Bobana Marjanovića.

Njegova rola u nekim prethodnim klubovima bila je takva da je on zadovoljavao i ispunjavao zadatke u malom vremenskom periodu, do deset minuta provedenih na parketu, a u Zvezdu je stigao kako bi iskustvom, snagom i pojavom dao jaku potporu Cirbesu i Stefanu Nastiću.

Sofo je u dosadašnjem delu sezone prosečno beležio pet poena i tri skoka u ABA ligi i pet koševa u Evroligi.

Kurir sport / Mozzart sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track