PODRŠKA REPREZENTATIVCU SRBIJE: Rakočević i Kuzmanović posetili Luku Mitrovića
Foto: KSS

Briga za igrače

PODRŠKA REPREZENTATIVCU SRBIJE: Rakočević i Kuzmanović posetili Luku Mitrovića

Košarka -
Potpredsednik Saveza zadužen za mušku košarku i direktor muških reprezentativnih selekcija dva časa razgovarali sa kapitenom Crvene zvezde, koji se oporavlja od povrede kolena

Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije za mušku košarku Igor Rakočević i direktor muških reprezentativnih selekcija Vladimir Kuzmanović posetili su reprezentativca Srbije i kapitena Crvene zvezde Luku Mitrovića, koji se oporavlja od teške povrede kolena."Izuzetno mi je drago što su me posetili ljudi iz Saveza. Lep gest, prava je stvar što brinu o igračima. Sa Igorom sam igrao u Crvenoj zvezdi, dobri smo prijatelji… Stvarno mi je značilo što sam porazgovarao sa Rakočevićem i Kuzmanovićem i još jednom im se zahvaljujem… ", rekao je Luka Mitrović.

Čelnici Saveza su u prijatnom ćaskanju proveli kod Mitrovića skoro dva sata…

"Luka je moj prijatelj i bivši saigrač, sjajno smo sarađivali godinu dana. Naravno, u ime KSS, ali i u ime prijateljstva, posetio sam ga da mu pružim podršku za dalji oporavak. Luka je sjajan momak i nadam se da ćemo ga što pre ponovo videti na terenu – rekao je potpredsednik KSS za mušku košarku Igor Rakočević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track