BIVŠI KAPITEN KOJI JE PRESUDIO ZVEZDI: Nisam znao na koji koš napadam
Foto: Aba-liga.com

Radile su emocije

BIVŠI KAPITEN KOJI JE PRESUDIO ZVEZDI: Nisam znao na koji koš napadam

Košarka -
Košarkaš Igokee Vuk Radivojević rekao je večeras posle pobede nad Crvenom zvezdom u ABA ligi da mu je bilo teško da ostavi emocije na stranu.

Bivši kapiten Zvezde bio je najzaslužniji za iznenađujuć trijumf svog tima (87:81), kada je u finišu sa dve dalekometne trojke prelomio meč.

"Prvi put igram protiv Zvezde, ali emocije ostaju po strani. Vrlo je nezgodno, bukvalno ne znaš na koji koš napadaš. Pogodio sam neke bitne koševe na kraju, koje do tada nisam pogađao", rekao je Radivojević na konferenciji za medije u hali Pionir.

Iskusni plejmejker dodao je da je ekipa zabeležila veliku pobedu u veoma interesantnoj utakmici.

"Prošle nedelje smo napravili kiks, ali smo u Beogradu to vratili. Znali smo da Zvezda dolazi posle teške utakmice i iskoristili smo to. Mislim da je publika večeras mogla da bude zadovoljna zbog mnogo lepih poena i poteza. To nam sigurno daje snagu za nastavak takmičenja".

Trener Igokee Željko Lukajić istakao je da je pobeda nad Crvenom zvezdom u ABA ligi jako bitna, posebno posle poraza od Krke.

"Jako važna pobeda za nas. Posle Krke u kojoj smo odigrali jako napadački loše, sada smo odigrali veoma dobro. Tražio sam priliku da se otvorimo i da probamo da nađemo našu igru bez pritiska, a da i dalje držimo naše pricnipe. Sigurno da smo imali dosta grešaka, ali igrati pred ovakvim navijačima, protiv ovakvog kluba je jako teško".

On je poručio da je šampionu ABA lige nedostajao Branko Lazić, koji zbog povrede nije igrao.

"Uspeli smo da se vratimo posle dobrog starta Zvezde i u egal završnici, u kojoj je gostujući tim uvek u prednosti, pobedimo. Znali smo da će Zvezda posle Minhena kalkulistati sa minutažom i videlo se da je Lazić dosta falio. Zna se kakav je Lazić u odbrani", zaključio je Lukajić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track