Crno-beli bezvoljni

Gde vam je energija?

Crno-beli bezvoljni

Košarka -
Nikolić: Videlo se da to nije pravi Partizan, verovatno bi bolje igrali u finalu protiv Makabija

Nikad lošije.Košarkaši Partizana MTS obično igraju najbolje kad je najpotrebnije. Bar je tako bilo do subote, kad se šampion Jadranske lige propisno izblamirao u Tel Avivu. Ne toliko zbog poraza od Cedevite, koliko zbog načina na koji je poražen. Nikada bezvoljniji i slabiji, crno-beli su na parketu Nokija arene izgledali kao „grupa građana“ za koje je spajanje dva pogotka s linije penala misaona imenica.

Trener Radničkog Miroslav Nikolić, koji je često dobijao rat s kolegom iz Partizana, nema objašnjenje za slabo izdanje crno-belih.

- Zaista ne znam šta se dešavalo s Partizanom u tom meču, ali videlo se da nemaju dovoljno energije. Svima je žao što nisu prošli u finale zbog srpske košarke. Jeste da je Makabi veliki favorit za osvajanje titule, ali tvrdim da bi u finalu igrali mnogo bolje nego protiv Cedevite - kaže Nikolić.

Na pitanje da li posle ovog udarca na Jadranu Partizan MTS može da bude ranjiviji u srpskoj Superligi, popularni Muta odgovara:

- Ma to nema veze jedno s drugim. Partizan je i dalje favorit jer ima više kvalitetnih utakmica iza sebe, iskusniji je od svih ostalih u tome. Međutim, nikad se ne zna, niko se neće unapred predavati, a pogotovo ne ja. U svakom slučaju, finiš lige biće izuzetno zanimljiv.

Kecman: Nije smak sveta

Dušan Kecman priznaje da je mnogo toga škripalo u igri Partizana MTS, možda najviše u organizaciji napada.

- Zaslužena pobeda Cedevite, iskoristili su našu lošu organizaciju napada. Sve su to iskusni igrači. Nije smak sveta, idemo dalje, želimo da odbranimo titulu šampiona Srbije - naglasio je Kecman.

Vukušić: Malo sam zalečio traume od Duletove trojke

Posle pobede Cedevite nad Partizanom MTS u redovima hrvatske ekipe najsrećniji je bio Vedran Vukušić, koji je bar donekle „naplatio“ ono što je Kecman servirao Ciboni legendarnom trojkom. Vukušić je tada nosio dres „cibosa“.

- Imam traume od tog koša, ovo mi je velika satisfakcija. Pobedili smo ekipu koja je najbolja u regionu već godinama, iako ove sezone nisu toliko jaki - rekao je Vukušić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track