MARINA MALJKOVIĆ: Tražila sam od igračica da bude sto razlike
Foto: Saša Pavlić

Kvalifikacije za Evrobasket 2017

MARINA MALJKOVIĆ: Tražila sam od igračica da bude sto razlike

Košarka -
Ženska košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je drugu pobedu u kvalifikacijama za Evrobasket 2017, pošto je ubedljivo savladala Luksemburg u gostima rezultatom 132:38 (25:9, 34:10, 35:6, 38:13).

Srbija je ostvarila pobedu od 94 poena razlike, a selektorka Srbije Marina Maljković rekla je posle meča da je od igračica tražila sto razlike.

"I ovog puta sam od mojih igračica tražila stotku, ali da bude sto poena razlike. Pri kraju su napravile par grešaka, pa nismo uspele da stignemo i do toga. Znali smo da je protivnik lagan i nisam htela da sve ispadne traljavo. 11 igračica je igralo maksimalno. Ono što me raduje, jeste činjenica da su devojke ponovo pokazale košarkašku zrelost, o kojoj sam pričala prošle nedelje. Igrale su do poslednjeg minuta na vrlo ozbiljnom nivou, a to nije lako u utakmici u kojoj vodiš sa 50-60 razlike. Takođe bihse zahvalila svim našim ljudima koji su došli na utakmicu, a bilo ih je stotinak i koji su konstantno navijali za nas. Čak je i oficijalni spiker bio naš čovek, koji je s vremena na vreme uzvikivao „Srbija“ i davao nam podršku", istakla je selektorka Srbije Marina Maljković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track