SRPSKE KOŠARKAŠICE: Hvala navijačima na podršci u Luksemburgu

Zadovoljne odrađenim

SRPSKE KOŠARKAŠICE: Hvala navijačima na podršci u Luksemburgu

Košarka -
Košarkašice Srbije ostvarile su ubedljivu pobedu u Luksemburgu sa 94 poena razlike, rezultatom 132:38, čime su došle do drugog trijumfa u kvalifikacijama za Evrobasket 2017.

Izabranice selektorke Marine Maljković su igrale u nešto izmenjenom sastavu u odnosu na meč sa Nemačkom (bez Milice i Ane Dabović), pa su priliku dobile košarkašice koje su prethodno imale nešto manju minutažu.

Tamara Radočaj kaže da su njene saigračice ozbiljno shvatile ovaj meč, uprkos očiglednoj razlici u kvalitetu između dve ekipe.

"Bez obzira na kvalitet i ne želeći ni u jednom trenutku da potcenjujemo protivnika, utakmicu smo morale da shvatimo maksimalno ozbiljno, da je iskoristimo na najbolji mogući način i da uradimo ono što je selektorka od nas tražila. Veliko hvala i našim navijačima u Luksemburgu, koji su nas podržavali" kaže Radočaj.

Saša Čađo bila je zadovoljna nastupom svog tima.

"Znali smo da nas čeka slabiji protivnik, međutim, bez obzira na to, mi smo pokušali neke nove stvari i trudile smo se da igramo i dalje svoju igru, a to je jako i agresivno. Zadovoljna sam kako smo odigrale i nadam se da ćemo da nastavimo ovim tempom i u februaru", rekla je Čađo.

Srbiju sada očekuju dva gostovanja u februaru, Nemačkoj i Ukrajini.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track