SAJAM SPORTA SPOJIO GENERACIJE: Kakav susret - Milica i Boža!

HIT

SAJAM SPORTA SPOJIO GENERACIJE: Kakav susret - Milica i Boža!

Košarka -
Kapitenka ženske košarkaške reprezentacije ispunjavala želje posetiocima u društvu oca selektorke Marine Maljković

Sajam sporta sinoć je svečano zatvoren u Beogradu, a Kurir saznaje da je ove godine oboren rekord što se tiče posete (zvaničan broj posetilaca biće saopšten danas). Sportski savez Srbije kao tehnički organizator i Ministarstvo omladine i sporta kao glavni pokrovitelj manifestacije izrazili su zadovoljstvo što su prethodna tri dana građani bili u prilici da uživaju u druženju s najuspešnijim srpskim sportistima, ali i da se upoznaju s planovima i aktivnostima svih sportskih saveza.- Sajam sporta je ispunio očekivanja. Ono što me je najviše obradovalo bila je radost kod najmlađih posetilaca i njihova želja da se pronađu u nekom sportu. Ovogodišnji Sajam sporta bio je bolji nego prošlogodišnji, a na nama u Sportskom savezu Srbije je da se potrudimo da 2016. budemo bolji nego ove godine - izjavio je Vladimir Batez, trofejni odbojkaš i generalni sekretar Sportskog saveza Srbije.Najmlađi posetioci, deca, oprobavali su se u brojnim sportovima, a neki su čak imali sreće da izađu na crtu atletičarki Ivani Španović, automobilisti Dušanu Borkoviću, košarkašima Marku Guduriću i Nikoli Rebiću, košarkašici Milici Dabović...- Sjajno iskustvo. Bilo je lepo videti svu tu radosnu decu - istakla je Milica Dabović, koja je imala zanimljiv susret s Božidarom Maljkovićem, legendarnim košarkaškim trenerom, ocem selektorke Marine Maljković.

Novinari u kajakuKURIR ISPRED SVIHKajakaški savez Srbije organizovao je takmičenje za medije, a pobedu je odneo novinar Kurira Gojko Filipović. Naš član redakcije poslušao je savete srpske kajakašice Milice Starović i ostvario ubedljivo najbolje vreme.

Ministar s omladinomUDOVIČIĆ: NAJMLAĐI NAJVEĆA RADOSTMinistar omladine i sporta Vanja Udovičić sva tri dana Sajma sporta družio se s posetiocima.- Najvažnije mi je da su se najmlađi zabavljali na Sajmu. Ako barem jedno dete odluči da se bavi sportom, sve ovo je imalo smisla - napisao je Vanja Udovičić na Tviteru uz fotografiju najmlađih posetilaca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track