MILOJEVIĆ PRED ZVEZDU: Mega će iskoristiti svaku priliku svaku priliku koja se ukaže
Foto: Mega Leks

MILOJEVIĆ PRED ZVEZDU: Mega će iskoristiti svaku priliku svaku priliku koja se ukaže

Košarka -
Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da veruje da će njegov tim u duelu sa Crvenom zvezdom u ABA ligi iskoristiti priliku ako im se ona ukaže.

Mega u ponedeljak od 21 čas u hali „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici dočekuje šampiona Srbije u okviru 14. kola ABA lige.Domaći tim dočekuje meč sa ’crveno-belima’ sa mnogo problema sa povredama, pošto tokom nedelje zbog izostanaka igrača nisu uspevali timski da treniraju.

„Imamo mnogo zdravstvenih problema i zbog izostanaka igrača tokom nedelje nismo uspevali da održimo timski trening. Dešavalo nam se to par puta u toku ove sezone, ali smo tada dobro reagovali u takvim situacijama. Crvena zvezda je favorit za osvajanje takmičenja, podigli su formu i svakako žele pobedu pred sledeći meč u Evroligi. Kao i na početku sezone, mnogo puta do sada smo pokazali da možemo da igramo protiv njih. Ukoliko nam se ukaže šansa za pobedu, nadam se da ćemo je iskoristiti“, izjavio je Milojević.

Mega pred taj duel drži četvrto mesto na tabeli regionalnog takmičenja sa devet pobeda i četiri poraza, dok je Zvezda na drugoj poziciji sa skorom 10/3.

„Zvezda igra kvalitetno, posebno u Evroligi i glavni su favoriti za osvajanje ABA lige. U dosadašnjem toku lige smo pored talenta i kvaliteta, pokazali da se nikog ne plašimo. Uz agresivnu igru u odbrani i pametne odluke na terenu, imamo pravo da se nadamo pobedi koja bi izuzetno značila ekipi“, istakao je košarkaš Mege Nikola Ivanović.

Pred duel sa Zvezdom, Mega je promovisala i novi sajt kluba na staroj adresi, ali sa novim izgledom i modernijim sadržajem. Uz sve najvažnije vesti, kompletan istorijat kluba, detaljno predstavljanje svih članova stručnog štaba, igrača i njihove kompletne statistike, na jednom mestu može se pronaći veliki broj atraktivnih fotografija i video materijala koji dodatno upotpunjuju sliku o najprijatnijem iznenađenju regionalnog takmičenja ove sezone.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track