CRVENO-BELI ŽELE PRVENAC U TOP 16: Zvezdo, ugasi više taj Fener
Foto: Zorana Jevtić

Evroligaški spektakl u Beogradu

CRVENO-BELI ŽELE PRVENAC U TOP 16: Zvezdo, ugasi više taj Fener

Košarka -
Prvenac Crvene zvezde ili poker Fenerbahčea. Četvrti put u sezoni srpski prvak sastaje se sa timom Željka Obradovića, koji je prethodna tri meča lako rešio u svoju korist.

Međutim, večeras se prvi put ovi rivali sastaju u Pioniru (20, Sport klub), a poznato je šta to znači za gostujući tim. Top 16 fazu Evrolige crveno-beli počeli su odličnim izdanjem i nesrećnim porazom protiv Efesa u Istanbulu. Priliku za prvu pobedu ekipa Dejana Radonjića imaće protiv Fenerbahčea.Sanjamo iznenađenje- Ovo nam je četvrti meč protiv njih, jedan smo odigrali u Istanbulu i jedan u Areni, uz onaj prijateljski na početku sezone. Prilično ubedljivo poraženi smo u sve tri utakmice. Čeka nas meč protiv velikog protivnika, koji sa mnogo razloga očekuje da se nađe u završnici Evrolige - rekao je trener srpskog prvaka.

Spremili se za zimu... Košarkaši turskog tima
Spremili se za zimu... Košarkaši turskog tima

Za razliku od prethodnih mečeva sa turskim timom, ovoga puta mesto odigravanja donosi ogromnu prednost.- U Pioniru pred našim navijačima pokazali smo da možemo da se nosimo sa najboljim timovima u Evropi! Nadamo se da možemo da ih iznenadimo i dođemo do prve pobede u drugoj fazi Evrope - jasan je Radonjić.Puna koncentracijaSvesni su potpuno u taboru gostujućeg tima da ovo neće biti utakmica poput prethodnih.- Moramo da zaboravimo sve što je bilo u prethodnim mečevima protiv Zvezde, koja je promenila tim i odlično startovala u Top 16. Igrali su dobro protiv Efesa i sada nastupaju na domaćem terenu, gde je uvek teško igrati zbog njihovih navijača. Potrebno nam je 40 minuta koncentracije - rekao je Željko Obradović, trener Fenerbahčea.

Gde si, Pero... Stigao Antić
Gde si, Pero... Stigao Antić

OptimistaBOGDANOVIĆ: PIONIR IMA MAGIJU, ALI POBEDIĆEMO!U sve boljoj formi nalazi se Bogdan Bogdanović, srpski košarkaš u dresu Fenerbahčea.- Za razliku od prva dva meča, sada očekujemo znatno neizvesniji duel. Zvezda nas sada dočekuje u Pioniru, a svi znaju kakvu magiju ima ta dvorana. Očekujem da pobedimo - poručio je reprezentativni bek.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track