ĐORĐEVIĆ BESAN POSLE PORAZA OD ZVEZDE: Ovo nije Panatinaikos, moramo da reagujemo muški
Foto: Profimedia

Alarmi popaljeni u Atini

ĐORĐEVIĆ BESAN POSLE PORAZA OD ZVEZDE: Ovo nije Panatinaikos, moramo da reagujemo muški

Košarka -
Košarkaši Panatinaikosa doživeli su drugi poraz u TOP 16 fazi Evrolige.

Posle Fenerbahčea u prvom, izabranike trenera Aleksandra Đorđevića večeras u trećem kolu pobedila je i Crvena zvezda.

"Morate da izađete na teren i uživate u igri, a ne da budete stegnuti. To se nekad vidi u govoru tela kod igrača ili u njihovim očima. Pitao sam Raduljicu posle meča šta se desilo i rekao mi je da ne zna, da su svi pali. Ovo nije Panatinaikos. Mi smo borci, moramo da reagujemo i to muški“, rekao je Đorđević, trener Panatinaikosa i selektor Srbije.

Srpski trener naveo je da su crveno-beli na najbolji mogući način koristili činjenicu da su fizički jača ekipa od Panatinaikosa.

"Ništa nam nije polazilo za rukom, pre svega u napadu, bilo je dosta promašenih šuteva i zicera. U jednom trenutku uspeli smo ipak da se vratimo kad smo zaigrali odbranu, ali na kraju to definitivno nije bio koji zahteva Evroliga. Zvezdini igrači su imali mnogo više energije, fizičku su jači i to su veoma dobro koristili. Moramo da radimo na tome, večeras smo izgubili svaki duel. Sada mi moramo da tražimo brejk negde u gostima“, dodao je Đorđević.

Centar Miroslav Raduljica bio je najbolji u poraženom timu.

“Bila je ovo teška utakmica, nismo ušli u nju sa dovoljno energije. Jednostavno, ovo nije bilo naše veče, ni šuterski ni defanzivno. Moramo da se podignemo posle ovog poraza“, istakao je Raduljica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track