KAŽNJENI PARTIZANOVCI U PAO: Zvezda ojadila Grobare za 200.000 evra!
Foto: Profimedia

Dobro nadrljali

KAŽNJENI PARTIZANOVCI U PAO: Zvezda ojadila Grobare za 200.000 evra!

Košarka -
Saša Đorđević, Saša Pavlović, Miroslav Raduljica, kao i cela ekipa Panatinaikosa, ostali bez jedne plate zbog toga što ih je srpski tim ponizio u Atini

Velika pobeda Crvene zvezde protiv Panatinaikosa u Atini (74:63) žestoko je uzdrmala atinskog velikana. Igrači i stručni štab kažnjeni su oduzmanjem po jedne plate.Posebno je zanimljivo što su tri člana „zelenih“ vatreni navijači Partizana. Grobare iz PAO poraz od Zvezde koštao je ravno 200.000 evra!

Skratio mu platu... Dangubić poentira pored Raduljice
Skratio mu platu... Dangubić poentira pored Raduljice

Janakopulos besneo

Vlasnici atinskog kluba, braća Janakopulos, žestoko su se iznervirali zbog poraza od srpskog tima. Tako su se odmah posle meča zaputili u svlačionicu gde su igračima i stručnom štabu saopštili lošu vest.- Svi ste kažnjeni oduzimanjem po jedne plate zbog nedopustivo loše igre - grmeli su Janakopulosi.To u prevodu znači da je najgore prošao Miroslav Raduljica, najplaćeniji igrač Panatinaikosa i deklarisani navijač Partizana. Prema sajtu Euroleague Adventures, srpski centar zarađuje milion evra po sezoni. Kada se to podeli sa deset godišnjih plata, dolazi se do kazne od čak 100.000 evra! Duplo manju globu dobila su preostala dva partizanovca u zelenom dresu. Sale Đorđević i Saša Pavlović ostaće uskraćeni za po 50.000 evra. Ovo je već drugi put ove sezone da gazde Atinjana posežu za ovakvom merom.
Aleksandar Đorđević 50.000 evra
Aleksandar Đorđević 50.000 evra

Nije prvi put

Posle poraza od Zjelone Gore u Poljskoj igrači i stručni štab takođe su kažnjeni oduzimanjem po jedne plate. Ako se nastavi ovaj trend, na kraju će igrači Panate morati i da plate Janakopulosima što igraju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track