ZA RADONJIĆA NEMA SLAVLJA: Tek što je Zvezda pobedila Unikahu, a trener priča o Partizanu
Foto: Fonet

Takav je posao

ZA RADONJIĆA NEMA SLAVLJA: Tek što je Zvezda pobedila Unikahu, a trener priča o Partizanu

Košarka -
Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić čestitao je svojim igračima na pobedi protiv Unikahe i zahvalio se navijačima na sjajnom navijanju.

"Unikaha je odlična u Evroligi. Pokazala je u prvoj fazi mnogo, a i TOP 16 je počela sjajno, sa dve pobede je došla u Beograd. Mi smo u fazi rada i rasta kroz mečeve, izuzetno sam zadovoljan jer smo bolji nego juče. Samo da nastavimo sa radom, najbitnija je borba za trofeje", rekao je Radonjić.

On se zatim osvrnuo na meč.

"Utakmicu smo otvorili dobrom odbranom, stvarno su jaki u ofanzivnom skoku, ali nismo bili u minusu, kad smo to popravili, mogli smo da igramo, ne da se vraćamo na problem sa skokom. Ovaj put smo pametnim napadom i odbranom sve kontrolisali u završnici".

Za trenera Zvezde nema vremena za slavlje. On već razmišlja o duelu sa Partizanom u ABA ligi u ponedeljak (21 sat).

"To je veliki ispit, svi znamo šta znači meč sa Partizanom, moramo da se spremimo, čeka nas velika borba. Oni hoće da se pokažu pred svojim navijačima, a mnogo puta trenutni odnos snaga ne odlučuje. Bilo bi idealno da izađemo sa pobedom, ne razmišljamo dalje od meča sa njima. Raspored je težak, idemo od meča do meča", zaključio je Dejan Radonjić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track