KRSTIĆ POHVALIO CRVENO-BELE: Zvezda lepo izgleda
Foto: Twitter

Čestitao na pobedi

KRSTIĆ POHVALIO CRVENO-BELE: Zvezda lepo izgleda

Košarka -
Košarkaš Efesa i nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić čestitao je Crvenoj zvezdi na večerašnjoj pobedi u Evroligi.

"Zvezda je igrala dobro i čestitam joj na pobedi. Sve su to talentovani igrači, znao sam to i ranije, lepo izgledaju. Igrali su malo lošije u prvom poluvremenu, ali su nas drugo dobili dvadesetak razlike", rekao je Krstić novinarima u Vršcu.

Zvezda je kao domaćin pobedila Efes sa 91:82 i posle osmog kola je treća na tabeli Grupe E Top16 faze Evrolige, sa pet pobeda, koliko ima i Panatinaikos, dok je Efes peti sa dva trijumfa manje.

Krstić je kazao da veruje u plasman Efesa u četvrtfinale.

"Izgubili smo važnu utakmicu, ali ništa još nije gotovo, ima još šest utakmica, a na ruku nam ide to što imamo dobar raspored", kazao je Krstić.

Srpski centar je pohvalio atmosferu u hali Milenijum, u kojoj se igrala utakmica zbog zauzetosti beogradskih dvorana.

"Lakše je igrati uz navijače. Atmosfera je bila dobra, bilo je sasvim zadovoljavajuće, skoro kao u Pioniru", kazao je Krstić.

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije zbog povrede kolena nije igrao ove sezone. On je rekao da se nada da će se uskoro vratiti na teren.

"Bliži se kraj pauzi, nadam se. Imam još dve-tri nedelje rehabilitaciju i nadam se da ću se posle toga priključiti ekipi, malo po malo. Nadam se da ću krajem Top16 faze ili eventualno u Top8 biti u ekipi", rekao je Krstić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track