PONOSNI TATA Branko Lazić: Trojke za ćerkicu!
Foto: Saša Pavlić, Crvene Zvezda, Efes

Zvezdin kapiten častio celu ekipu

PONOSNI TATA Branko Lazić: Trojke za ćerkicu!

Košarka -
Utakmica s Efesom bila je posebna za mene jer sam postao otac, ali uspeo sam da to ostavim po strani i pružim maksimum, kaže bek crveno-belih

Dva šuta za tri poena - oba pogotka. I svaki put - palac u usta. Simbolično, Branko Lazić je pogotke i važnu pobedu nad Efesom (91:82) posvetio tek rođenoj ćerkici i supruzi.Nataša Lazić na svet je donela Saru. Pošto se porođaj desio dva dana uoči meča s Turcima, Zvezdin kapiten odložio je obavezu čašćavanje kompletnog tima za subotu. Saigrači su uz ionako veliki motiv koji nosi duel u Evroligi želeli da Laziću poklone pobedu u danima koje će pamtiti celog života.

Posebna utakmica- Bila je ovo posebna utakmica za mene. Pre tri dana sam postao tata, pa je bilo veoma teško pripremiti se za utakmicu. Uspeo sam da sve ostavim koliko-toliko po strani i maksimalno se pripremim za utakmicu. Izašao sam na teren da pružim maksimum i pomognem ekipi - počeo je priču Lazić.Našalili smo se s Brankom konstatacijom da mora da je od tada dobio voljno sa treninzima.- Ha-ha-ha, dobio sam poštedu na jutarnjem treningu u sredu. To je to - uz širok osmeh prepričava surovi profesionalizam kapiten Zvezde.

Ponosni otac... Branko se pohvalio ćerkicom Sarom
Ponosni otac... Branko se pohvalio ćerkicom Sarom

Važna pobedaInače, sjajni bek Zvezde juče je tokom prepodneva izveo iz porodilišta suprugu i ćerkicu. Posle toga je bio red da se prinova proslavi kako dolikuje. U jednom prestoničkom ugostiteljskom objektu na Banovom brdu okupili su se kompletna ekipa i stručni štab. Odloženo slavlje moglo je da počne. Treba li uopšte pominjati kakva je atmosfera bila? Razloga za to bilo je pregršt...

KalkulacijeTRI POBEDE DO TOP 8!Ako Crvena zvezda u preostalih šest mečeva bude polovično uspešna, biće siguran učenik četvrtfinala. Međutim, to je daleko lakše reći na ostvariti jer Zvezdu čeka izuzetno težak raspored. Pre svega gostovanja Feneru i Lokomotivi, gde realno tim Dejana Radonjića teško može da ostvari i jednu pobedu. Šansu za prolaz dalje crveno-beli tražiće pre svega u utakmicama sa Panatinaikosom i Darušafakom u Beogradu, dok priliku za brejk na strani imaju protiv Cedevite i Unikahe.U sledećem kolu Evrolige (4. mart) srpski tim igra protiv Fenerbahčea u Istanbulu.

Još jedan slavljenikNEŠO, OVO TI JE ZA ROĐENDAN!Legenda Crvene zvezde dobila je najlepši mogući poklon za rođendan. Na dan meča protiv Efesa Nebojša Ilić napunio je 48 godina. Može li bolji dar za čoveka koga igrači u crveno-belim dresovima obožavaju i poštuju?- Hvala momcima. Ovakve stvari imaju težinu - kratko će na tu temu vidno presrećni Ilić.Inače, koliko svi u klubu vole menadžera ekipe, videlo se iz čestitki koje je dobio sa svih strana. Marketing tima mu je čak i snimio zajedničku poruku sa čirlidersicama i sve to prosledio na telefon kao lepo iznenađenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track