KVINSI MILER PRIZNAO: Volim da pričam sa loptom, ona je moja devojka...
Foto: Saša Pavlić

Prva ljubav

KVINSI MILER PRIZNAO: Volim da pričam sa loptom, ona je moja devojka...

Košarka -
Košarkaši Crvene zvezde savladali su Panatinaikos (69:67) u 10. kolu TOP 16 faze Evrolige, a jedan od junaka važnog treijumfa bio je Kvinsi Miler.

Na konstataciju novinara da je bio hladan kao led tokom izvođenja slobodnih bacanja u najvažnijim trenucima meča Kiler-Miler je rekao:

"Da, bilo je tako. Bio sam baš fokusiran da odradim posao kako treba, jer smo žarko želeli tu pobedu nad Panatinaikosom. Zato nismo dozvolili da pravimo neke bespotrebne greške".Zvezdi se sad smeši Kuća, ali daleko je četvrtfinale...

Potpuno zanimljivu situaciju imao je Miler u trenutku isteka prvog poluvremena. Naime, Amerikanac je uzeo loptu i delovalo je kao da viče na nju...

"Znate kako, uvek želim više od sebe, da pogađam više šuteva, da napravim više dobrih poteza... Takvim potezom želim potpuno da joj se predam, da budem maksimalno fokusiran... Volim da pričam s mojom loptom, to je moj devojka", nasmešio se Zvezdin as i potvrdno klimnuo glavom.

Svima je jasno da je ovom pobedom Crvena zvezda praktično zakucala na vrata četvrtfinala Evrolige, a sada je samo potrebno da se napravi završni potez...

"Svaki put kažem kako moramo da idemo od utakmice do utakmice. To je ono što nas pokreće - ne razmišljamo nikad mnogo unapred, već idemo postepeno i to nam daje dodatnu motivaciju", smatra Miler, a onda je dao svoj komentar o potencijalnim rivalima u Top 8 fazi:

"Ne razmišljamo o tome ko će nam biti protivnik, jer moramo da ostanemo na našem kursu. Ne smemo da dozvolimo da razmišljamo toliko unapred. Sada mislimo samo na Cedevitu i to kako da pobedimo u toj utakmici", završio je jedan od najboljih igrača Crvene zvezde.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track