TRENER CEDEVITE UOČI ZVEZDE: Navijači dođite! Igra hrvatski klub protiv srpskog!
Foto: Fonet

Mršić želi da atmosfera bude kao 1984.

TRENER CEDEVITE UOČI ZVEZDE: Navijači dođite! Igra hrvatski klub protiv srpskog!

Košarka -
Trener košarkaša Cedevite Veljko Mršić pozvao je navijače svih hrvatskih klubova da podrže njegov tim u drugom meču polufinala ABA lige protiv Crvene zvezde.

Crvena zvezda je prvi meč dobila posle produžetka, dok je drugi na progrmu u utorak u Zagrebu. Plasman u finale i duel sa ekipom Mega Leksa izboriće tim koji stigne do dve pobede. Eventualni, treći meč biće odigran u Beogradu."U dobroj smo formi, iako smo izgubili poslednja tri meča. Ono što je najvažnije je da kao ekipa izgledamo dobro, da damo sve od sebe i na kraju utakmice ćemo videti da li je to dovoljno", rekao je Mršić, koji u ovom meču neće moći da računa na Anrija Volkera i Luku Žorića.

On je pozvao navijače da dođu u što većem broju."Odmah posle utakmice u Beogradu rekao sam da očekujem punu dvoranu. Želim da sitne klupske interese stavimo iza sebe. Igraće jedan hrvatski protiv srpskog kluba i nadam se da bi atmosfera mogla da bude kao 1984. godine kada su navijači svih klubova, zajedno, navijali za Cibonu protiv Zvezde. Ja se nadam da će dvorana da bude puna i da ćemo zajedničkim snagama da upišemo pobedu", rekao je trener Cedevite.Druga utakmica polufinala plej-ofa ABA lige između Cedevite i Crvene zvezde igra se sutra od 20 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track