(VIDEO, FOTO) KINSIJEVA BOMBA: Au, kakvu ribu ima košarkaš Zvezde!
Foto: Instagram

Didi zaludela košarkaša Tarensa

(VIDEO, FOTO) KINSIJEVA BOMBA: Au, kakvu ribu ima košarkaš Zvezde!

Košarka -
Devojka košarkaša Crvene zvezde Tarensa Kinzija, Didi Damati prisustvovala je meču sa Darušafakom u 13. kolu faze Top 16 Evrolige.

Crvena zvezda je ubedljivo poražena 80:61, ali je pažnju svih prisutnih u dvorani izazvala atraktivna Didi.Kinzi se nije proslavio na ovoj utakmici, a posle meča ga je sačekala Didi, koja mu je sigurno mila uteha za neočekivani poraz. Kinsi je bio nervozniji nego obično, nije odgovarao na pitanja novinara, već su se Didi i on brzo izgubili u beogradskoj noći.

Red je i da otkrijemo ko je izabranica Tarensovog srca, Njujorčanka od čijih oblina zastaje dah. Dovoljno je reći da na Instagramu ima 311.000 pratilaca, i milione komentara. Pravo ime joj je Dovini, ima 22 godine i sve atribute seks-bombe, ma bombetine! Verovatno može da zahvali i genetici, pošto u sebi ima jamajkanske, portorikanske i španske krvi.

RASKINUO SA OLIVIJOM: Sa starije prešao na piletinuPre nego što je upoznao mlađanu Didi Tarens, bio je u vezi sa Olivijom Longot, 35-godišnjom R&B pevačicom koja se pojavila i u spotu repera Fifti Senta. Njih dvoje su započeli vezu 2011, a i nju je Kinsi dovodio u Beograd. Međutim, košarkaš Zvezde je kasnije raskinuo s Njujorčankom i opredelio se za mlađu.

Missing you

A photo posted by Dede Damati (@dedeonthebeach) on Mar 23, 2016 at 9:13pm PDT

Finders keepers @natejabrams

A photo posted by Dede Damati (@dedeonthebeach) on Mar 12, 2016 at 6:22am PST

Young.. But I'm making million$ to work the night shift

A photo posted by Dede Damati (@dedeonthebeach) on Feb 26, 2016 at 8:01pm PST

@acesnewyork

A photo posted by Dede Damati (@dedeonthebeach) on Mar 7, 2016 at 4:43am PST

A photo posted by Dede Damati (@dedeonthebeach) on Feb 25, 2016 at 7:06pm PST

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track