ISPOVEST KOŠARKAŠA: Bio sam drogiran i silovan na prvom sastanku
Foto: Instagram

Nejtan Fort priznao

ISPOVEST KOŠARKAŠA: Bio sam drogiran i silovan na prvom sastanku

Košarka -

Perspektivni američki košarkaš Nejtan Fort priznao je da je homoseksualac, kao i da je silovan na prvom sastanku sa svojim partnerom.

Fort tvrdi da je kao tinejdžer shvatio da ga privlače muškarci, ali to nije želeo da prizna. On je tokom studiranja odlučio da istraži svoj identite, pa je jedne noći završio u gej klubu."Upoznao sam simpatičnog dečka, koji je živeo blizu mene. Pozvao me je na sastanak. Otišli smo zajedno iz kluba, a moje srce je bilo uzbuđeno. Bio sam nervozan, ali i srećan zbog situacije kako se razvijala. Vozili smo se i razgovarali, a činilo se da će moj prvi sastanak sa muškarcem biti savršen", rekao je Fort i nastavio: "Međutim, nije bilo tako. Seksualno me zlostavljao, drogirao i silovao. U jednom trenutku me izbacio iz auta. Promenio je moj život. Nisam to prijavio policiji, jer je bilo sramota, a i plašio sam se osude okoline i priznanja ko sam...".

I will always play for you #GameDay

A photo posted by Nathan Fort (@nathanbeast30) on Jan 23, 2016 at 10:57am PST

Fort kaže da se godinu dana posle toga viđao isključivo sa devojkama. Međutim, nije želeo više da skriva da je homoseksualac i sve je priznao porodici, treneru i saigračima."Sa svima sam razgovarao oči u oči. Priznao sam da sam gej i da sam silovan. Ohrabrilo me je to što su me svi podržali. Razlog što sam odlučio da javno ispričam svoju priču je pružanje podrške drugima, jer sam razmišljao da se ubijem. To je vaš život, ne tuđi. Ništa nije vredno osim istine", rekao je Nejtan, koji igra košarku na Univerzitetu Arkanzas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track