NEVEROVATNA ODLUKA ČELNIKA KSCG: Bivši trener Zvezde suspendovan zbog komentara na FB!
Foto: Balkanleague.net

I to se dešava

NEVEROVATNA ODLUKA ČELNIKA KSCG: Bivši trener Zvezde suspendovan zbog komentara na FB!

Košarka -

Poznati trener Mihailo Pavićević kažnjen je zabranom vršenja dužnosti u roku od godinu dana, odlučila je Disciplinska komisija Košarkaškog saveza Crne Gore.

Mihailo Pavićević je rođeni brat Đorđija Pavićevića, koji je trener Mornara iz Bara.Crnogorski mediji tvrde da se u saopštenju KS CG ne navodi razlog zbog čega je kažnjen bivši selektor mlade reprezentacije Crne Gore i trener košarkaša Zvezde."Vijesti" navode da je Pavićević kažnjen zbog uvredljivih komentara na Fejsbuk stranici na račun Saveza nakon finala plej-ofa između Budućnosti i Mornara.Isti medij navodi da je Pavićević rekao da to što je objavljeno na Fejsbuku nije uradio on, nego da mu je neko napravio lažni profil na ovoj društvenoj mreži i podmetnuo komentare. Međutim, čelnici KSCG nisu poverovali u to objašnjenje.

Budućnost je osvojila titulu pošto je u finalu plej-ofa pobedila Mornar 3:1 u seriji. Trener Mornara Đorđije Pavićević je po završetku četvrtog meča bio rezigniran suđenjem.Pavićević je sa Crvenom zvezdom osvojio titulu 1998. godine, a potom je trenirao Mornar, Honku i kineski Liaoning.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track