CRVENO-BELI PRED DRUGI MEČ S PARTIZANOM: Zaboravili smo plus 31, u nedelju će biti teže
Foto: Saša Pavlić

Zahvalnica navijačima

CRVENO-BELI PRED DRUGI MEČ S PARTIZANOM: Zaboravili smo plus 31, u nedelju će biti teže

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegov tim očekuje znatno teža druga utakmica protiv Partizana u okviru finalne serije Superlige Srbije.

Crveno-beli su u petak u prvom meču pobedili sa čak 31 razlike!

"Moje mišljenje nakon onoga što sam rekao na konferenciji u petak uveče se nije promenilo na bilo koji način. Očekuju nas drugačije okolnosti, utakmica se igra pred navijačima Partizana. Naš rival će se sigurno pripremiti za ovaj meč i znamo da nas očekuje jako teška utakmica. Svesni smo da ce ovo biti drugačiji duel od onog koji smo odigrali u petak. Želimo da ostvarimo još jednu pobedu u seriji i spremamo se za taj duel, jer je meč u petak bio tek prvi korak ka željenom cilju" rekao je Radonjić za klupski sajt.

Plejmejker crveno-belih Stefan Jović složio se u oceni da Zvezdu očekuje potpuno drugačiji meč u nedelju.

"Bez obzira na razliku kojom smo pobedili, smatram da će biti drugačije okolnosti u nedelju. Nismo dobili Partizan na njihovom terenu ove sezone i potrudićemo se i želimo da popravimo taj negativan skor. U nedelju će biti drugačiji ambijent, biće mnogo teže i spremamo se za to", zaključio je Jović.

Košarkaši klub Crvena zvezda zahvalila je svojim navijačima na sportskom navijanju u prvom duelu i još jednom poslala apel simpatizerima crveno-belih da sportski navijaju i u drugoj utakmici.

Druga utakmica finalne serije Superlige Srbije između Partizana i Crvene zvezde na programu je u nedelju od 21 sat u hali "Aleksandar Nikolić".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track