LOŠE VESTI ZA SRBIJU: Bjelica povređen, neizvestan nastup u Areni
Foto: Fonet

Doktori se pitaju

LOŠE VESTI ZA SRBIJU: Bjelica povređen, neizvestan nastup u Areni

Košarka -

Loše vest za selektora košarkaške reprezentacije Aleksandra Đorđevića stižu od menadžera Nemanje Bjelice, koji je potvrdio da je srpski reprezentativac morao da se vrati u Ameriku zbog upale nerva, zbog čega će nekoliko nedelja biti na rehabilitaciji.

To dovodi u pitanje njegov nastup na kvalifikacionom turniru za plasman na Olimpijske igre, koji se u julu igra u Beogradu. – Nemanja je otišao u Mineapolis na planirani sastanak sa novim trenerom i generalnim menadžerom, ali ono što je neplanirano su lekarski pregledi u klinici ”Mejo” i trenutno radi terapije i rehabilitaciju. Pred odlazak u SAD, Nemanja je bio na pregledima sa doktorom reprezentacije Draganom Radovanovićem - rekao je njegov menadžer Aleksandar Rašković.

– Posle slanja rezultata i mišljena lekara, Tibodo i Lejden su odlučili da se urade dodatne analize na pomenutoj klinici, pod kontrolom klupskih lekara. U pitanju je upala nerva desne noge, zbog čega je već počeo rehabilitaciju, uz lagane treninge, pa se njegov povratak u Beograd očekuje za nekoliko sedmica – rekao je Rašković.

Kvalifikacioni turnir u Beogradu igra se od 4. do 9. jula.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track