PARTIZAN O SUSPENZIJI: Zaštitićemo svoje interese, opcija je i sud
Foto: Saša Pavlić

Reakcija iz Humske

PARTIZAN O SUSPENZIJI: Zaštitićemo svoje interese, opcija je i sud

Košarka -

Nakon pisma koje je uputio predsednik FIBA Evropa, gospodin Kamil Novak, a potom i odgovora predsednika KSS, gospodina Dragana Đilasa, KK Partizan ostaje pri svom izboru da igra Evrokup.

„U ovom trenutku, KK Partizan nije dobio odluku o suspenziji u zvaničnoj, pisanoj formi. Ipak, kako stvari sada izgledaju, to će se pre ili kasnije dogoditi. U tom slučaju, naš pravni tim će pažljivo sagledati sve odredbe eventualne suspenzije, nakon čega će biti doneta odluka o tome na koji način ćemo potražiti zaštitu svojih interesa, uključujući i odlazak na sud.“ – izjavio je sportski direktor KK Partizan, Dragan Todorić.Istovremeno, KK Partizan se pridružuje pitanjima koje je predsednik KSS postavio čelnim ljudima FIBA Evropa.

„Čvrsto smo uvereni da su i pravo i pravda na našoj strani, kao i na strani svih klubova koji su u ogromnom broju odabrali da učestvuju u Evrokupu. Smatramo da bi jedino ispravno rešenje bilo da se odustane od politike kažnjavanja na ovaj način. Ali, i ako do toga ne dođe, bićemo spremni da zaštitimo svoje interese.“ – zaključio je Todorić.

Izvršni direktor KK Partizan Mlađan Šilobad, predstavljaće klub 7. jula u Barseloni, na žrebu za grupnu fazu Evrokupa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track