HUMANITARNI OL-STAR MEČ U KRAGUJEVCU: Prijatelji i Kaldrmaši za Julijana Bogdanovića
Foto: Fejsbuk

Svi za Julijana

HUMANITARNI OL-STAR MEČ U KRAGUJEVCU: Prijatelji i Kaldrmaši za Julijana Bogdanovića

Košarka -

Pod sloganom "Kaldrmaši i prijatelji za Julijana Bogdanovića" večeras od 20 časova u Kragujevcu će se održati revijalni meč.

Kragujevački košarkaški klub Radnički i Udruženje građana "Kaldrmaš" organizovali su humanitarni meč u kome će prikupljati pomoć za dvadesetjednogodišnjeg košarkaša Julijana Bogdanovića koga je krajem oktobra 2014. pretukla grupa mladića, kada je zadobio teške povrede desnog oka.

Julijan Bogdanović je košarkašku karijeru započeo u KK Šumadija 1991 iz Kragujevca, a nastavio u Češkoj kao jedan od najperspektivnijih mladih igrača. Do sada je imao nekoliko operacija, a pred njim su one koje će se obaviti u Rusiji.

Utakmica će biti odigrana u hali "Jezero" između revijalnih sastava "KKK Radnički – Nikola Lončar i prijatelji" i "Kaldrmaš All Star KK Radnički 2009-2014".

KKK Radnički predvodiće predsednik kluba Nikola Lončar, a kao specijalni članovi sastava pojaviće se Kragujevčani reprezentativci - Raško Katić i Jelena Milovanović, koja će biti u ulozi kapitena. Ostali članovi novog prvoligaša iz Kragujevca biće: Nikola Glišović, Stefan Arnaut, Đorđe Milosavljević, Nikola Kostić, Dimitrije Nikolić, Aleksa Vasilić, Aleksa Ristić, Bojan Jovanović, Janko Zorbas, Nemanja Nikolić i Luka Urošević.

Za ekipu "Kaldrmaš All Star KK Radnički 2009-2014" nastupiće skoro svi igrači koji su pet godina branili boje KK Radnički u ABA i Super ligi, najavljuju iz ovog tabora.

Cilj ove akcije je prikupljanje što više novčanih sredstava koje će pomoći mladom Julijanu u daljem oporavku.

Utakmica se organizuje uz pomoć Skupštine grada Kragujevca, prijatelja i donatora. Ulaznica za tribine košta 200 dinara, a za ložu 1.500.

Julijan Bogdanović, Foto: Fejsbuk
Julijan Bogdanović, Foto: Fejsbuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track