Sjajna atmosfera u timu

(KURIR TV) NEKA BUDE OVAKO U RIJU: Košarkašice Srbije rešetaju koš sa pola terena na pripremama

Košarka -

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije nalazi se na Zlatiboru gde brusi formu za predstojeće Olimpijske igre u Riju, a po slikama koje nam stižu sa planinske lepotice može se zaključiti da je atmosfera u timu i više nego dobra.

Iako pripreme važe za period koji sportisti najmanje vole, jer se najviše radi, u ekipi Marine Makljović sve vrvi od pozitivne energije.

Marinina parola "Rad, rad i samo rad" na pripremama na Zlatiboru dobila je potpunu novu dimenziju. Svaki trening protkan je sjajnim vibracijama, što se može osetiti na svakom koraku. Uz sve to, verujemo da košarkašicama Srbije priprema za najvažnije sportsko takmičenje na planeti ne pada ni malo teško.

Srpske gracije nemilosrdno rešetaju koševe na treninzima, a nadamo se da će istim žarom to raditi i u Riju. Saša Čađo i Aleksandra Stanaćev sa pola terena pogađaju kao od šale.

Svemu tome doprinosi i kvalitetno provedeno slobodno vreme, u kojima naravno ima mesta i za male proslave, poput 27-og rođendana Saše Čađo, kojoj su reprezentatvike napravile slatko iznenađenje.

Ženska reprezentacija Srbije na Olimpijskim igrama u Riju igraće u grupi B sa SAD, Senegalom, Kanadom, Španijom i Kinom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track