Pešić: Motivacija ruši Radnički

Pešić: Motivacija ruši Radnički

Košarka -
Utakmica između Crvene zvezde i Radničkog igra se u sredu u 19 sati u hali Pionir, a ulaz će biti slobodan

BEOGRAD - Trener Crvene zvezde Svetislav Pešić rekao je da se uzda u motivaciju svojih košarkaša u meču protiv Radničkog iz Kragujevca u 14. kolu Superlige Srbije. "Uzdamo se protiv Radničkog u motivaciju, intenzitet u odbrani i skok. To su naši kvaliteti koje moramo da isturimo u prvi plan jer je to način kojim možemo doći do pobede", rekao je Pešić, a preneo klupski sajt. "Za nas plej-of počinje praktično sa ovom utakmicom. Zato ćemo ovaj duel iskoristiti kao pripremu za sve to. Radnički je najiskusnija ekipa u našoj ligi, poseduju ogromno znanje i imaju odlične igrače na svim pozicijama", dodao je on.

Pešić je istakao da ekipa Radničkog u svakom momentu zna šta želi. "Oni su izuzetna napadačka ekipa, imaju čak 20 asistencija po utakmici, a to je jako teško postići. Veoma su uigrani, u svakom momentu znaju šta hoće i žele", kazao je Pešić.Utakmica između Crvene zvezde i Radničkog igra se u sredu u 19 sati hali Pionir, a ulaz će biti slobodan.

Nikolić: Odmaraću igrače, potrebna nam je svežinaTrener Radničkog iz Kragujevca Miroslav Nikolić rekao je da će protiv Crvene zvezde u 14. kolu Superlige Srbije odmarati igrače jer je njegovim košarkašima potrebna svežina pred polufinalne duele. "Ta utakmica praktično ništa ne odlučuje, mi smo sigurno drugi, a oni treći, ali u Beograd dolazimo bez kalkulacija. Nikad nisam igrao da izgubim", rekao je Nikolić, a preneo klupski sajt. "Jedina promena će biti ta što ću se truditi da ravnopravno raspodelim minutažu kako bih odmorio igrače. Sezona je duga i naporna, treba nam svežina za polufinale", dodao je Nikolić. Plejmejker Radničkog Miljan Pavković kazao je da se igra Zvezde znatno popravila u poslednje vreme. "Zvezda se znatno popravila, kod njih su prisutne oscilacije, igraju promenljivo, ali sa druge strane imaju agresivnost u pristupu i želju da se nadmeću. Daju sve od sebe u svakoj utakmici", kazao je Pavković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track