(FOTO) MILICA DABOVIĆ OTKRIVA: Evo kako sestra Ana reaguje na moje provokativne fotografije
Foto: Saša Pavlić

Sestrinska ljubav

(FOTO) MILICA DABOVIĆ OTKRIVA: Evo kako sestra Ana reaguje na moje provokativne fotografije

Košarka -

Košarkašica Milica Dabović nakon osvojene bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru govori o odluci da napusti reprezentaciju, o odnosu sa sestrom Anom, ali i vezi sa dečkom Simonom.

Tvoja sestra Ana i ti ste prosto plenile košarkaškim terenom, a osetila se i prava pozitivna energija među vama. Kako je igrati sa sestrom?

- Osetila se ta sestrinska ljubav i to se videlo. Zbog toga smo stigli ovde gde jesmo. Uvek sam govorila da sam ja noge, a Ana glava tima i tako je bilo i ovoga puta. Oni koji bilo šta znaju o košarci vide da je tako. Neverovatan je osećaj. Nas dve sijamo na terenu.

Koliko se razlikujete?

- Totalna smo suprotnost. Ja mnogo brbljam i veoma sam impulsivna dok je ona smirena i kontroliše situaciju. Nas dve smo kao nebo i zemlja, ali to je ono što nas spaja.

Kako Ana komentariše tvoje provokativne slike na Instagramu?

- Kada sam joj rekla da me za dvadeset poslednjih dana zapratilo preko 50.000 ljudi, ona je bila u šoku. Nema ništa protiv toga, ona zna da je to sastavni deo mog života. S druge strane, ja sam se zaista prezasitila svega i sada mi prija taj neki drugi svet koji živim.

Da li ti je krivo što odlaziš iz reprezentacije?

- Žao mi je što neću biti sa sestrom, ali ne bih mogla da podnesem sledeće evropsko prvenstvo.

Da li je sada na redu beba?

- Nikad se ne zna. Želim decu, naravno, i volim ih više od svega. Volim da sve ide mirnim tokom, a sada mi je prioritet da se odmorim. Ponosno se kao kapiten opraštam od ove reprezentacije u novembru i to mi je najbitnije. Zaista ja sam dala sve od sebe, koliko mi je bilo dozvoljeno, kad god sam ušla na teren.

Pišeš knjigu? Šta ćemo moći da pročitamo?

- Sve stvari koje su mi odgovarale i sve one koje nisu objaviću u svojoj knjizi. Tu ću prosuti sve svoje emocije i reći sve što imam. Imaće šta da se sazna i pročita.

Blic Puls

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track