PARTIZAN ČEKA PAKAO U BARU: Mornar zanima jedino pobeda!
Foto: Saša Pavlić

Vruće gostovanje

PARTIZAN ČEKA PAKAO U BARU: Mornar zanima jedino pobeda!

Košarka -

Košarkaši Partizana u prvom kolu ABA lige gostuju ekipi Mornara u Baru, a domaćin najavljuje da će ići na pobedu protiv crno-belih

Sve ulaznice za meč koji se igra u subotu od 19 časova, pa se u "Topolici" očekuje spektakl.

Šef stručnog štaba Mornara Đorđije Pavićević istakao je da je trijumfom nad Igokeom u kvalifikacijama za FIBA Ligu šampiona napravljena sjajna uvertira pred gostovanje Partizana.- Uz sav respekt i dužno poštovanje prema Partizanu mi u svim duelima u "Topolici" idemo na pobedu. Pokazali smo protiv Igokee da smo kadri da u snažnom ritmu i na visokom nivou odigramo celu utakmicu - rekao je trener Mornara i dodao:- Očekujem da protiv „crno-belih“, u punoj dvorani, odigramo još jednu dobru utakmicu i osvojimo bodove. Istina, imali smo dva teška duela i dva naporna putovanja u protekla tri dana, ali naši igrači, ipak, imaju vremena da se odmore i akmuliraju snagu za beogradsku ekipu - istakao je Pavićević.

U ekipi Mornara debitovaće centar Mladen Pantić, a zbog povreda izostaće Marko Mugoša i Nikola Korać.- U poslednje dve utakmice slavio sam u duelu sa Beograđanima, pa bi lepo bilo da se ta tradicija nastavi. Ukoliko budemo igrali kao sa Igokeom, a nema razloga da tako ne bude, snažno, agresivno i timski, mislim da možemo da pobedimo - poručio je Nemanja Krstić, jedno od letošnjih pojačanja Barana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track