ATAMAN PRED ZVEZDU: Na terenu će biti svega, navijači treba da paze, Evroliga preti brutalnom kaznom
Foto: Saša Pavlic

Trener Galate strepi

ATAMAN PRED ZVEZDU: Na terenu će biti svega, navijači treba da paze, Evroliga preti brutalnom kaznom

Košarka -

Trener košarkaša Galatasaraja Ergin Ataman istakao je pred meč sa Crvenom zvezdom da se nada da će sve proteći u najboljem redu

- Evroliga nam je poslala vrlo jasno i ozbiljno upozorenje da neće tolerisati ni jednu ubačenu stvar na teren. Atmosfera će biti "paklena", ali naši navijači moraju da paze da ne oštete tim. Ukoliko nešto padne na teren, sledeći meč Evrolige na svom terenu protiv Fenerbahčea ćemo igrati bez publike - rekao je Ataman, i dodao:- Mi ćemo biti agresivni u polju, mi ćemo se s vremena na vreme raspravljati sa sudijama, možda ćemo dobiti tehničku grešku, možda će naši igrači biti isključeni, ali navijači na tribinama se moraju držati usmenog odgovora - istakao je trener Galate.On se potom osvrnuo i na samu utakmicu sa crveno-belima, koja se igra u petak.

- Svaki meč u Evroligi je derbi, a posebno su teške ovakve utakmice koje moramo da pobedimo. U prvoj utakmici protiv CSKA smo izgubili zbog naših grešaka i igre u odbrani. Crvena zvezda je jak, iskusan tim, iako ima mlade igrače, što pokazuje rezultat iz prošle sezone kada su igrali plej-of. Moramo da budemo vrlo oprezni - zaključio je Ataman.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track