TEO PREKLINJE ANASTASIJU: Preseli se kod mene!
Foto: Damir Dervišagić

Veza košarkaša i Cecine ćerke sve ozbiljnija

TEO PREKLINJE ANASTASIJU: Preseli se kod mene!

Košarka -

Miloš Teodosić uveliko planira zajednički život u Moskvi s naslednicom najveće folk zvezde

Miloš Teodosić (29) toliko je odlepio za Anastasijom Ražnatović (18) da s njom planira zajednički život. Košarkaš preklinje ćerku Cece Ražnatović da se preseli kod njega u Moskvu, gde igra za CSKA.Kako Kurir saznaje, Teo i Anastasija već su razgovarali o tome i samo je pitanje vremena kada će mu se ona pridružiti u Rusiji.

- Anastasija i Teo uživaju u ljubavi, čuju se svaki dan preko Skajpa i neprestano se dopisuju. Jedini problem im predstavlja daljina.

On je u Rusiji usamljen i sve bi na svetu dao da se ona tamo preseli. Moli je da dođe kod njega, a ona se nećka jer planira da započne karijeru pevačice. Međutim, sigurni smo da će na kraju pristati - priča naš dobro obavešten izvor i dodaje da su se Miloševe kolege čak kladile koliko će mu vremena biti potrebno da Cecinu ćerku nagovori da se preseli kod njega!

Pozvali smo Teodosića, ali njegov PR je rekao da košarkaš ne daje izjave o privatnom životu. S druge strane, Anastasija je nedavno priznala da bi volela da živi u Rusiji.

- U Moskvi mi se stvarno sve sviđa, ne mogu da izdvojim ništa posebno. Dopadaju mi se energija, ljudi, znamenitosti, ali i šoping. Mogu da kažem da bih jednog dana mogla da živim tamo - rekla je Cecina ćerka, vešto izbegavajući da priča o Teu.Podsetimo, nakon raskida s Kostadinom Terzićem, Anastasija je rešila da ne govori javno o partnerima. Glavni „krivac“ za njenu novu romansu bio je pastorak Lepe Brene Filip Živojinović, koji je podlegao insistiranju kapitena srpske košarkaške reprezentacije da ga upozna sa Cecinom naslednicom.

Neće da se mešaCECA: TO JE NJIHOVA STVAR!Ceca podržava vezu ćerke Anastasije i Tea.- Ne mogu da komentarišem njihove privatne izbore, niti želim. Njihov stav je da ne žele da komentarišu i ja to podržavam! Ni ja ne pričam o svom privatnom životu. Smatram da je to nešto što se tiče mene i meni bliskih ljudi, mislim na porodicu, a sve ostalo vezano za posao treba da se promoviše. Njihova veza, njihova stvar - rekla je pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track