RADONJIĆ PRED UNIKS: Očekuje nas težak meč!
Foto: Saša Pavlić

Crveno-beli u Moskvi

RADONJIĆ PRED UNIKS: Očekuje nas težak meč!

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv ruskog Uniksa u šestom kolu Evrolige, ali i da veruje da će njegov tim odigrati kvaitetan meč, bez obzira na naporan put do Kazanja.

"Očekuje nas duel protiv ekipe koja ima veliki kvalitet i koja se u međuvremenu, pred našu utakmicu, dodatno pojačala angažovanjem Brauna i Džonsona. Odigrali su nekoliko dobrih utakmica u Evroligi koje su gubili u neizvesnim završnicama, ali koliko vrede i mogu, pokazali su pobedom nad Fenerbahčeom u Istanbulu. Želimo da odigramo sa dobrom energijom i da bez obzira na izuzetno naporan put, odigramo dobro meč u Kazanju", rekao je Radonjić.

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Moskvu, a nakon presedanja, dolazak u Kazanj predviđen je u popodnevnim časovima, gde ih sutra očekuje meč 6. kola Evrolige protiv Uniksa.

"Predvodi ih izvanredni Kit Lengford koji igra u velikoj formi, ali je i ostatak tima izuzetno kvalitetan. Sačuvali su nukleus tima iz prošle sezone u kojoj su, podsetiću, u konkurenciji klubova koji su s velikim uspehom igrali i samu završnicu Evrolige, obezbedili plasman u Evroligu kroz svoje VTB takmičenje igrajući finale sa CSKA", rekao je trener Zvezde.

Zvezda uoči sutrašnje utakmice zauzima 11. mesto u Evroligi sa dve pobede i tri poraza, dok je Uniks 14. sa samo jednim trijumfom iz pet mečeva.

U narednih sedam dana ekipa Dejana Radonjića preći će skoro 9.000 kilometara, promeniće šest puta avione, a uz to očekuje ih tri vezana gostovanja, protiv Uniksa, Cibone i Bamberga.

Utakmica šestog kola Evrolige izmedju Uniksa i Crvene zvezde igraće se sutra od 17.00 u Kazanju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track