NEOBUZDANI: Milica frajeru zapušila usta!
Foto: Dragan Kadić

Dabovićeva navalila na dečka nasred butika

NEOBUZDANI: Milica frajeru zapušila usta!

Košarka -

Košarkašica je sa Simonom došla u jedan tržni centar, gde su se naočigled brojnih kupaca ljubili bez prestanka

Iako su u vezi više od godinu dana, košarkašica Milica Dabović i njen dečko Simon Šiklić ne mogu da obuzdaju strast nigde, pa ni pred svetom!Oni su se nedavno dohvatili nasred jednog tržnog centra ne mareći što su ih brojni prisutni gledali, što je zabeležio Kurirov paparaco.

Tridesetčetvorogodišnja košarkašica i tri godine mlađi bivši rukometaš koji se posvetio biznisu došli su u radnju sportske opreme i nijednog trenutka se nisu odvajali jedno od drugog. Gde god da se Dabovićeva okrenula u želji da pogleda i isproba patike ili trenerku, njen dečko je išao za njom i grlio je. Ali i ona njemu nije dala da mrdne, pa mu je u jednom trenutku poljupcima zapušila usta. Simon je devojku u tom trenutku uhvatio za vrat i uzvratio joj strastveni poljubac.Njih dvoje su uživali u svojoj ljubavi, koju pokazuju gde god da se nađu.

Našalila seREKLA SAM „DA“!Milica je juče objavila na Instagramu sliku ruke s vereničkim prstenom, a ispod slike je napisala „Rekla sam - da“. Iako su krenule da pljušte čestitke, košarkašica je sve razočarala otkrivši da je ipak u pitanju prsten iz sladoleda.

J. C. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track