(VIDEO) DESILO SE I TO: CSKA izgubio meč posle 8 meseci, pobedila ga Darušafaka
Foto: Euroleague.net

Teodosić opet bio dobar

(VIDEO) DESILO SE I TO: CSKA izgubio meč posle 8 meseci, pobedila ga Darušafaka

Košarka -

Košarkaši CSKA Moskve doživeli su prvi poraz tek u sedmom kolu Evrolige, pošto su danas izgubili od Darušafake u gostima sa 91:83.

Nije to "armejcima" bio samo prvi neuspeh u Evroligi, već u sezoni računajući sva takmičenja. Zapravo, aktuelni šampion Evrope nije izgubio još od 24. marta i gostovanja Bambergu. Od tada odigrao je 31 utakmicu i sve ih dobio.

Darušafaka je u startu napravila veliku razliku - 13:0 i od tada je održavala prednost. Uoči poslednje deonice imala je plus 16. Ruski klub se "probudio" u četvrtoj četvrtini i minut i po pre kraja smanjio razliku na samo poen. Ipak, ekipa CSKA nije imala snage u završnici, pa je doživeo poraz , dok je Darušafaka zabeležila petu pobedu.

Darušafaku je predvodio Bred Vonamejker sa 18 poena, pet skokova i sedam asistencija, a najefikasniji u turskom klubu bio je Džejms Anderson sa 20 poena.

Nando De Kolo i Kori Higins su bili najefikasniji u CSKA sa po 17 poena, dok je standardno dobar bio i kapiten srpske reprezentacije Miloš Teodosić sa 15 poena i 10 asistencija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track