MARKO SIMONOVIĆ: Ćerkica mi daje snagu
Foto: Saša Pavlić, Facebook

Zvezdin heroj

MARKO SIMONOVIĆ: Ćerkica mi daje snagu

Košarka -

Teško mi padaju putovanja zbog odvojenosti od porodice, u Beogradu koristim svaki trenutak da budem uz njih, kaže Simon

Status legende kluba veoma je teško zaslužiti. Posebno ako se taj klub zove Crvena zvezda. Osim sportskih kvaliteta, potrebno je imati i još mnogo toga. Marko Simonović ima sve to.Sjajni košarkaš za četiri sezone u crveno-belom dresu apsolutno već može da se smatra aktivnom legendom kluba s Malog Kalemegdana.Na Instagramu si postavio fotku u majici na kojoj piše ime ćerkice, koja je, pretpostavljamo, tvoja najveća podrška?- Tako je. Tara je moja najveća pobeda.Ipak, sigurno ti nije lako što toliko vremena provodiš daleko od kuće sada kad si se ostvario kao roditelj?- Mnogo mi teško pada, pa svaki slobodan trenutak koristim da budem s porodicom i ćerkicom.

Uživa u ZvezdiOD UGOVORA NA DVA MESECA DO JUNAKA TIMAKad si se vratio u Crvenu zvezdu, potpisao si ugovor na period „do dva meseca“, a sada si igrač bez kog je tim nezamisliv.- Ovde sam domaći, poznajem kompletan sistem, već dugo sam u klubu. Uživam da igram za Zvezdu, volim što sam ovde i zaista sam srećan u crveno-belom dresu - poručio je Simonović.

ABA ligaZVEZDA POBEDILA, MITROVIĆ SE POVREDIOKošarkaši Crvene zvezde ostvarili su i desetu pobedu u isto toliko kola u ABA ligi, i to pobedom nad Karpoš Sokolijem sa 90:71 (16:18, 22:20, 24:16, 29:16). Ovaj trijumf ostao je u drugom planu, s obzirom na to da se u 26. minutu povredio kapiten crveno-belih Luka Mitrović, a prema rečima trenera domaće ekipe Dejana Radonjića, u pitanju je povreda mišića.Tabela: Zvezda 10-0, Budućnost 9-1, Cedevita 7-3, Partizan 7-3, Cibona 6-4, Igokea 5-5, Mega Leks 4-6, Krka 5-4, Zadar 4-6, FMP 3-7, MZT 3-7, Olimpija 3-6, Mornar 2-8, Karpoš Sokoli 1-9.

Miloš Bjelinić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track