PODRŠKA SA SVIH STRANA: Danilović predaje kandidaturu za predsednika KSS
Foto: Dragana Udovičić

Menja Đilasa

PODRŠKA SA SVIH STRANA: Danilović predaje kandidaturu za predsednika KSS

Košarka -

Proslavljeni srpski košarkaš Predrag Danilović, kako je Kurir najavio, danas će predati kandidaturu za mesto predsednika Košarkaškog saveza Srbije.

Danilović već nekoliko dana obavlja predizborne konsultacije. Tako je imao konstruktivan sastanak sa predsednikom Crvene zvezde Nebojšom Čovićem, dok je prvi čovek Partizana Nikola Peković otvoreno rekao da će podržati legendu crno-belih. Svoj program Predrag Danilović izložio je i delegatima Košarkaškog saveza Centralne Srbije, a isto je uradio i u KS Vojvodine.

- Mi smo inicirali Danilovićev dolazak. On je održao sastanak sa delegatima i izneo svoje ideje i mi ćemo kao kao savez podržati njegovu kandidaturu za predsednika KSS - rekao je Darko Karan, prvi čovek KS Vojvodina.

foto: Gradski pres centar Zrenjanin
foto: Gradski pres centar Zrenjanin

Najveća promena u Danilovićevom timu biće Bojan Radun, direktor kompanije "Bambi". On će u KSS obavljati funkciju potpredsednika za finansije i marketing umesto Andrije Kleuta.

foto: Gradski pres centar Zrenjanin
foto: Gradski pres centar Zrenjanin

RAD SA DECOM PRIORITET

Brojni Zrenjaninci u najznačajnijoj košarkaškoj organizaciji, na čelu sa predsednikom KSV – Darkom Karanom jednoglasno su pružili punu podršku budućem predsedniku.

– Vojvođanskog košarkaškog saveza, koji broji 130 klubova a samim tim ima i najviše delegata – 9 u skupštini KSS. Rad sa decom biće prioritet a dobri rezultati reprezentacije jedino mogu da privuku nove generacije, zaključio je Danilović u obraćanju prisutnima u Novom Sadu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track