DŽIKIĆ ZABRINUT: Ne znamo ni ko će u Poljsku, verovatno neću ni ja
Foto: ABA Liga

Reakcija

DŽIKIĆ ZABRINUT: Ne znamo ni ko će u Poljsku, verovatno neću ni ja

Košarka -

Trener Partizana Aleksandar Džikić rekao je da nema šta da prigovori svojim košarkašima u današnjoj pobedi nad Mornarom u Jadranskoj ligi, i otkrio da tim ima mnogo problema sa povredama.

"Pre svega, čestitam Mornaru. Ponovo su nas namučili. Ja sam u najavi rekao da je to tim čiji način igre nam ne odgovara. Hvala bogu pa smo odradili to što smo imali sa njima za ovu sezonu. Nadam se da će opstati u ligi i da ćemo ponovo igrati sa njima", rekao je Džikić.

Partizan je danas pobedio 90:85, iako je Mornar uglavnom kontrolisao utakmicu.

"Moram da vam kažem da je danas u timu bilo mnogo igrača koji su dobili lekove protiv bolova da igraju. Da smo izgubili, ne bih rekao nijednu ružnu reč. Ako oni to rade za klub, za navijače, za mene kao trenera i za svoje saigrače, nemam šta da im kažem", rekao je Džikić.

On je posle novinarskog pitanja govorio malo o zdravstvenoj situaciji.

"Novica nam je duša tima, ima uticaj na ekipu u svlačionici, na terenu. Luković, Robinson, Andrić, Ratkovica i Birčević, pa i ja smo pod terapijama. Oni su dobar tim, doveli su tri odlična igrača, biće bolji u nastavku, a dobro je kada u ovakvoj situaciji dobijemo. Idemo dalje, nadam se ozdravljenju bolesnih, ušivanju Robinsona, biće zajebano dok sve ne prođe. Veličković neće ići u Poljsku, a videćemo da li ću ja i voditi ekipu", poručio je Džikić.Pomoćni trener Mornara Ljubomir Vujačić ocenio je da je Partizan zasluženo pobedio.

"Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Mi smo solidno odigrali prvo poluvreme, imali smo kontrolu. Znali smo da će biti teško, Partizan igra dobru odbranu. Iako je rezultat visok, odbrana je bila dobra. Hteli smo da udjemo u penal završnicu, ali igrači nisu pravili faulove, što mi je neshvatljivo", rekao je Vujačić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track