DUŠKO VUJOŠEVIĆ ZA KURIR: Daniloviću, drži se!
Foto: Profimedia

Podržao izbor KSS

DUŠKO VUJOŠEVIĆ ZA KURIR: Daniloviću, drži se!

Košarka -

Funkcija predsednika Saveza nosi veliku čast, ali i zahteve, a najveća korist za Partizan bi bila da niko unapred nema prednost, kaže Vujošević za Kurir

Predrag Danilović i Duško Vujošević, nekada nerazdvojni tandem, danas su hiljadama kilometara daleko. Saša je postao predsednik Košarkaškog saveza Srbije, a Dule pokušava da sa Limožem obezbedi plej-of u francuskoj ligi.

Trofejni trener nije imao opširniji komentar na novu Danilovićevu funkciju, pa je iz Francuske kratko poručio:- Reč je o izuzetno važnoj funkciji, koja sadrži velike zahteve i veliku čast. Naročito dobija na težini sada kada su odnosi između FIBA i Evrolige komplikovani. Danilovića dobro poznajem, želim mu uspeh. Nadam se da će biti na visini zadatka.Na pitanje da li košarkaški klub Partizan može da očekuje neku korist od Danilovićevog predsednikovanja, odgovorio je:- Najveća korist za Partizan bi bila da niko unapred nema prednost.Odnosi nekada najproduktivnijeg tandema srpske košarke nisu kao ranije. Sve je isplivalo na površinu na konferenciji za novinare prilikom Danilovićeve ostavke na funkciju u Partizanu, kada je rekao da je trener prevršio meru baveći se stvarima koje nisu u njegovom domenu.

Pojačanje LimožaDULE DOVODI LORBEKAOčigledno da tim kojim Vujošević raspolaže u Limožu ne može da parira najboljim ekipama francuske lige, pa trenutno zeleni vode grčevitu borbu za plej-of. U tome bi im i te kako mogao da pomogne Erazem Lorbek, nekadašnja zvezda Evrolige, koji je došao na probu. Pitanje je samo u kakvom je stanju, pošto dve i po godine nije igrao na profesionalnom nivou.

Predrag Gajić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track