Zvezda se seli iz Pionira

Košarkaške muke

Zvezda se seli iz Pionira

Košarka -
Posle dogovora sa OS Srbije i treći meč finala plej-ofa biće odigran u Pioniru, pa će drugu halu morati da traže crveno-beli

Samo jedna van Pionira.Zahvaljujući organizatoru Gran prija za odbojkašice i treća utakmica finala plej-ofa između Partizana MTS i Crvene zvezde Diva biće odigrana u Pioniru. To znači da će samo crveno-beli morati da potraže alternativno rešenje za eventualni četvrti meč. Zvezda će najverovatnije biti domaćin u hali u Železniku.

Odbojkaški savez Srbije je, naime, izdejstvovao da tarateks-podloga može da se postavi i dan kasnije, 13. juna, pa će Pionir ipak biti slobodan za odigravanje treće utakmice košarkaškog finala 12. juna. Ovo rešenje pronađeno je posle razgovora predsednika KSS Dragana Đilasa i predsednika OKS Aleksandra Boričića.

Odbojkašice će prve treninge za Gran pri odraditi u Šumicama.Crvenoj zvezdi Diva sada preostaje da što pre prijavi dvoranu u kojoj će dočekati crno-bele 15. juna, ako bude potrebe da se ta utakmica igra. Trener crveno-belih Svetislav Pešić rekao je da bi on najviše voleo da se finalna serija nastavi u najvećoj srpskoj dvorani, Areni.

- Moj je predlog da se finale igra u Areni. Sad je pitanje koliko će ono biti neizvesno ako bude 1:1, što nije isključeno, ali mislim da bi to bio interes i Zvezde i Partizana. Jer, zašto smo uopšte i pravili Arenu nego da se jednog dana u njoj odigra i „večiti derbi“? Ipak, pričam samo hipotetički - rekao je Svetislav Pešić.

Pešić: Ako bude neizvesno, neka se igra u Areni
Pešić: Ako bude neizvesno, neka se igra u Areni

Finale plej-ofa Superlige1. meč Pionir: Partizan MTS - Crvena zvezda Divasinoć8. jun Pionir: Crvena zvezda Diva - Partizan MTS20.0012. jun Pionir:Partizan MTS - Crvena zvezda Diva20.00*15. jun ?: Crvena zvezda Diva - Partizan MTS?*18. jun Pionir:Partizan MTS - Crvena zvezda Diva?* ako bude potrebno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track