KAKVA PORUKA DELIJA RADONJIĆU: Navijači na poklonu Zvezdinom rekorderu ugravirali ove reči
Foto: Saša Pavlić

Za anale kluba sa Malog Kalemegdana

KAKVA PORUKA DELIJA RADONJIĆU: Navijači na poklonu Zvezdinom rekorderu ugravirali ove reči

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić dobio je pred početak duela sa Krkom u kom je ostvario 199 trijumf na klupi Beograđana, poklon od navijača crveno-belih.

Radonjić je naime u duelu sa Fenerbahčeom u četvrtak postao apsolutni rekorder kada je reč o broju utakmica na kojima je jedan trener sedeo na klupi kluba sa Malog Kalemegdana."Kada klubu vratiš slavu, navijaču veru, a igraču samopouzdanje, onda si više od trenera, onda si Dejan Radonjić", ugravirano je na poklonu. Bio je to Radonjićev 276. meč na klupi crveno-belih čime je prestigao legendarnog Ranka Žeravicu. Crnogorski stručnjak na klupi Zvezde ima i sjajan bilans od 199 pobeda i 78 poraza.

Radonjić: Jadranska liga ostaje prioritet

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle današnje pobede nad Krkom u Jadranskoj ligi da njegova ekipa ne pravi razliku u takmičenjima i dodao da osvajanje regionalne lige ostaje prioritet.

"U svaki meč Jadranske lige ulazimo ozbiljno. Nismo opušteni. Ne razmišljamo da menjamo prioritete. Ukoliko postoji razlika u ekipi koja igra, to ne znači da smo promenili prioritete. Maksimalno smo fokusirani na Jadransku ligu i ne pravimo razliku u takmičenjima. Takmičenje koje smo igrali večeras je od najvećeg značaja za nas, jer znamo šta nam donosi", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.

Crvena zvezda pobedila je danas Krku sa 79:62 u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić" u 18. kolu Jadranske lige.

"Sledi ciklus utakmica značajno od ovog iz kog smo izašli. Sledi nam dosta putovanja i čak četiri utakmice za osam dana. Drago mi je i dobro je što smo iz ovog završenog ciklusa izašli u dobrom raspoloženju, a videćemo kako će biti nakon sledeće četiri utakmice", rekao je Radonjić.

Upitan da li će mladji igrači u narednom periodu dobijati veću minutažu, Radonjić je rekao: "hoće, ako zasluže".

On je dodao da je Boriša Simanić počeo samostalno da trenira i da nema razloga da se žuri s njegovim oporavkom.

Trener Krke Dejan Mihevc čestitao je crveno-belima na zasluženoj pobedi.

"Razlika izmedju Zvezde i ostalih timova u Jadranskoj ligi, pa tako i nas, je velika. Nadam se da ćemo se dići iz ovoga i da ćemo doći do nekih pobeda. Raduje me što se protiv Zvezde nismo se predali i nismo dozvolili da nas Zvezda razbije, dizali smo u pojedinim trenucima, ali i videlo se da je Zvezda umorna", rekao je Mihevc.(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track