ZVEZDA POSTALA HIT: Dajte Klivlend da se igramo!
Foto: Fonet

Crveno-beli nemaju milosti

ZVEZDA POSTALA HIT: Dajte Klivlend da se igramo!

Košarka -

Igrom crveno-belih oduševljeni i poznati navijači, koji se slažu da momci Dejana Radonjića mogu i do titule u Evroligi

Čudo čudo stiže! Košarkaši Crvene zvezde nemaju milosti prema rivalima u Evroligi, pa je tako pala i Baskonija usred Španije.

I dok se Evropa čudi uspehu momaka Dejana Radonjića, za koje je zaista važio američki izraz „anderdog“, odnosno svi su ih smatrali autsajderima, navijači crveno-belih su u transu. Da im je neko pričao da će Zvezda biti peta na tabeli, da će napraviti niz od šest uzastopnih pobeda, da će na kolena bacati evropske šampione, rekli bi mu, u najmanju ruku, da prestane da sanja.Ipak, sve to je stvarnost. Momci Dejan Radonjića pokazali su da u Srbiji i dalje postoji duh igre i da, poput Partizana 2010, mogu da budu učesnici završne predstave Evrolige. Najpoznatiji navijači crveno-belih takođe veruju u to - neki od njih, kao Damir Okanović, Milan Kalinić i Ivan Ivanović, zdušno bodre Zvezdu, troše grlo i dlanove, znoje se i više od igrača...

ŠuškaZARADILI 440.000 EVRA, A BIĆE JOŠ!Ove sezone Evroliga je povećala nagrade, pa je Zvezda u pravom trenutku krenula s dobrim rezultatima, koji su joj do sada doneli 440.000 evra. Međutim, to nije sve, plasman u drugu fazu doneće četi Dejana Radonjića 70.000 za svaku pobedu, a ako se plasiraju na fajnal-for, inkasiraće još najmanje 200.000 evra. Tome treba dodati prihod od ulaznica i TV prava.

Večeras ludnica u PioniruKARTE ZA PAO PLANULE ZA 15 MINUTACrvena zvezda večeras dočekuje još jednog velikana, višestrukog šampiona Evrope Panatinaikos (19.00). Dvorana „Aleksandar Nikolić“ premala je da primi sve koji bi hteli da uživo posmatraju ovaj meč, pa zato i ne čudi što su karte planule za samo 15 minuta.

Verni kladilacULOŽIO 30.000 NA ZVEZDU, ZGRNUO 117.900Verni i slobodno možemo reci hrabri „delija“ u kladionici je na pobedu Zvezde uložio prosečnu platu u Srbiji - 30.000 dinara, a ispostavilo se da je nagrađen za veru u tim za koji navija. Možemo tek zamisliti njegovu sreću kad je Zvezda već u prvoj četvrtini rešila pitanje pobednika, a navijač zgrnuo 117.900 dinara.

Predrag Gajić

Foto: Ken Blaze

POGLEDAJTE BONUS VIDEO - 10 Najduhovitijih komentara posle Zvezdine pobede nad Baskonijom

POGLEDAJTE BONUS VIDEO - Zašto je Dejan Radonjić doktor za španske klubove

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track