ŠOK U NBA LIGI: GOLOGUZI Jokić grlio trenera
Foto: Fonet/AP

Srbin zaskočio učitelja

ŠOK U NBA LIGI: GOLOGUZI Jokić grlio trenera

Košarka -

Urnebesno Majkl Meloun mi je doneo loptu s potpisima svih igrača i ja sam ga zagrlio, a u tom trenutku na sebi nisam imao ništa, otkrio košarkaš Denvera

Povratak Nikole Jokića u ekipu Denvera posle sedmodnevnog odsustva zbog povrede obeležio je prvi tripl-dabl srpskog košarkaša, ali i situacija u kojoj mu trener Majkl Meloun uručuje poklon od ostatka tima, a rođeni Somborac mu prilazi potpuno go i grli ga.Komedija u svlačioniciOvaj komični trenutak dogodio se nakon trijumfa nad Minesotom (121:117), u kojoj je reprezentativac Srbije za 32 minuta provedena na terenu postigao 20 poena, imao 13 skokova i 11 asistencija. Kao znak dobrodošlice, ali i zahvalnosti za sjajnu partiju, trener Majkl Meloun je Jokiću u svlačionici uručio loptu koju su potpisali svi saigrači, ali je za to izabrao vrlo pogrešan trenutak - dok je Nikola bio potpuno go.- Majkl mi je dao loptu, a ja sam ga zagrlio. Da, bio sam potpuno go i zagrlio sam ga - rekao je Jokić, na šta je trener Denvera dodao:- To je bio najgori zagrljaj koji sam doživeo u životu.

Povreda je prošlost

Ušao u istorijuU DRUŠTVU LEBRONA I MAJKLA DŽORDANADebitantskim tripl-dablom u NBA karijeri Nikola Jokić je postao prvi igrač Denvera kome je to pošlo za rukom još od 2013. On je postao tek peti košarkaš mlađi od 21 godine koji je od 1982. ostvario skor od 20 poena, 13 skokova i 11 asistencija na jednom meču. Pre njega to su samo uspeli Džej Vilijams, Lamar Odom, Majkl Džordan i Lebron Džejms.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: Deset činjenica koje niste znali o Nikoli Jokiću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track